Compoziția dovleacului
Zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, colorant (galben-portocaliu)
Compozitia pralinelor
Marzipan(zahar, MIGDALE, umectant: sorbitol, sirop zahar invertit, sirop glucoza, conservant: sorbat potasiu, aroma), zahar, ALUNE padure, LAPTE praf integral, unt cacao, masa cacao, agent glazurare: shellac, pudra cacao degresata, UNT anhidru, LACTOZA, coloranti(curcumina, beta caroten), emulgator: lecitina SOIA, aroma, dioxid carbon. Cu ciocolata LAPTE(cacao min. 30%, LAPTE min. 22%). Contine urme FRUCTE CU COAJA(FISTIC, NUCI), GLUTEN(GRAU, ORZ) si OUA.
Valori nutritionale medii per 100g produs: valoare energetica 2060kJ/492kcal; grasimi 25,0g, din care acizi grasi saturati 7,0g; carbohidrati 55,0g, din care zaharuri 50,0g; fibre alimentare 4,0g; proteine 7,0g; sare 0,0g.
Pumpkin Halloween contine urmatorii alergeni: Lapte, alune de padure, smantana, unt, migdale, grau, gluten, oua, migdale, soia, fistic, susan.
Conditii de pastrare: A se depozita in loc uscat si racoros. Temperatura de depozitare recomandata: 15°C-18°C.