Compozitie
Zahar, masa cacao, unt cacao, LAPTE praf integral, UNT anhidru, ALUNE padure, SMANTANA(LAPTE), sirop glucoza, UNT concentrate, LAPTE dulce condensat, cacao pudra degresata, apa, zahar invertit, sirop glucoza fructoza, MIGDALE, alcool: Marc de Champagne, emulgatori(lecitina SOIA, lecitina floarea soarelui), UNT sarat, faina GRAU, ciocolata alba pudra(zahar, unt cacao, LAPTE praf integral, proteine LAPTE, emulgator: lecitina SOIA, aroma vanilie naturala), cacao pudra, arome, LAPTE condensate, umectant: xylitol, speculoos(faina GRAU, zahar trestie , UNT, miere, faina SOIA, bicarbonate sodiu, scortisoara, nucsoara), UNT, merisoare, sirop zahar invertit, grasime LAPTE, capsuni, sare, glicerina vegetala, samburi caisa, samburi caise amare, condimente, conservanti: sorbat potasiu, malt ORZ, LAPTE praf degresat, ALBUMINA(OU), agenti de crestere(pirofosfat sodiu, bicarbonate sodiu), acid: acid citric, pectina. Cu ciocolata LAPTE(cacao : min 30%, LAPTE: min 22%), ciocolata neagra(cacao: min 54%), ciocolata alba( cacao solide: min 25%, LAPTE: 22%). Continue urme de NUCI(FISTIC, ALUNE padure, NUCI PECAN).
Valori nutritionale per 100g produs: valoare energetica 2218 kJ/530 kcal; grasimi 34,0g:din care acizi grasi saturati 19,0g; glucide 46,0g:din care zaharuri 43,0g; fibre 3,0g, proteine 5,0g; sare 0,1g.
Conul de Toamna contine urmatorii alergeni: Lapte, alune de padure, smantana, unt, migdale, grau, gluten, oua, migdale, soia, fistic, susan.
Conditii de pastrare: Temperatura de păstrare recomandată: 15-18°C; se păstrează la adăpost de căldură directă, de lumina soarelui și într-un loc răcoros și uscat. Produs in Belgia.