Strugurii Montepulciano pot fi cultivati in cea mai mare parte a Italiei, dar cea mai importanta regiune pentru ei este Abruzzo, o regiune muntoasa, accidentata, cu o zona lunga de coasta.
Strugurii Montepulciano de cea mai buna calitate pot produce vinuri uscate, bogate, puternice si de culoare inchisa.
Strugure: Montepulciano
Invechire - in tonneaux (butoi subtire) timp de 4 luni
Note de degustare - culoare rosu rubiniu intens cu reflexe violete, arome ample de fructe rosii coapte, note florale de violete, trandafir si condimentate dulci.
Montepulciano d'Abruzzo DOC este puternic, energic, incarcat, incitant; invaluitor si corpolent. Fiecare inghititura indeamna simturile la descoperirea complexitatii sale.
Sugestii de servire - carnuri rosii, branzeturi invechite, carne la gratar sau la cuptor, vanat, arrosticini (frigarui cu carne de miel sau oaie).
Temperatura de servire: 18-20°C.
*Imaginea ce reprezinta articolul este cu titlu de prezentare. Pot exista mici diferente in ceea ce priveste culoarea, forma sticlei, eticheta, anul de productie etc. intre imagine si produsul achizitionat.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.