Artizani de cafea din 1875, Imping Kaffee a primit numeroase premii din partea Asociatiei producatorilor de cafea din Germania.
5 motive pentru care aceasta cafea este apreciata:
1. calitatea superioara a cafelei crude – se prelucreaza doar varietati de boabe de cafea din cele mai bune soiuri, de pe plantatii situate la inaltime, din cele mai bune zone de cultivare din lume.
2. corectitudinea - se pune mare valoare pe relatiile personale cu detinatorii si cultivatorii de cafea, pentru un comert cu preturi cinstite si corecte.
3. metoda de prajire traditionala - cafeaua se prajeste in tambur special, la temperaturi scazute; boabele de cafea isi obtin aroma printr-o prajire delicata, timp de 12-20 de minute.
4. constientizarea necesitatii unui consum sanatos - datorita calitatii superioare a boabelor de cafea si metodei de prajire, minerale si vitamine esentiale raman in cafeaua de preparat.
5. prospetimea - prin productia traditionala in cantitati relativ mici se livreaza doar cafea foarte proaspata, cu aroma si corp bogat; depozitarea timp indelungat duce la pierderea rapida a aromei si oxidare.
Scrie un review