Impachetate in foita aurie, pralinele Gianduja sunt un amestec unic de ciocolata cu lapte si alune fin zdrobite. Un deliciu cremos ce ti se topeste in gura, pentru toti cei cu pofta de dulce.
Dulceata migdalelor zdrobite caramelizate, aduse din California se combina perfect cu umplutura pralinata. Pralina cu fulgi de migdale – Giamanda este ambalata in folie de argint.
Giantina - O consistenta cremoasa punctata de bucatele mici de biscuiti. Ambalata in folie aramie, aceasta pralina imbina dulceata pralinelor pure si biscuit crocanti la perfectie.
Gianduja este o cremă fină de ciocolată şi alune de pădure măcinate. Reţeta este de origine italiană şi se foloseşte de la începutul secolului al XIX-lea, fiind descoperită de ciocolatierii italieni, după embargoul impus de Napoleon în 1806. Pentru că nu mai aveau cum să importe cacao, ei au apelat la o resursă locală: alunele de pădure. Prăjite, măcinate şi amestecate cu ciocolată, alunele erau transformate în deserturi delicioase, care au devenit tot mai populare. În prezent, gianduja este unul din simbolurile oraşului Torino.
Compozitie:
Zahar, ALUNE de padure, unt cacao, LAPTE praf integral, masa cacao, MIGDALE, faina de GRAU(GLUTEN) emulgatori:lecitina de SOIA, aroma naturala de vanilie,grasime anhidra de LAPTE, LACTOZA, proteine de LAPTE sare, faina de ORZ maltifiata(GLUTEN), agent de coacere(bicarbonat de sodiu).
Valori nutritionale medii la 100g: Valoare energetica 2268kj/542kcal,grasimi 34 din care saturate 11g carbohidrati 54g din care zaharuri 50g, fibre alimentare 4g, proteine 7g, sare 0.1g.
Tasty Gianduja contine urmatorii alergeni: Alune de padure, lapte, migdle, grau (gluten), lactoza, orz (gluten), soia.
Conditii de pastrare: Temperatura de păstrare recomandată: 15-18°C; se păstrează la adăpost de căldură directă, de lumina soarelui și într-un loc răcoros și uscat. Produs in Belgia.
Pentru produsele unde este mentionat gramajul, numarul de praline poate varia, in functie de dimensiunea acestora.