Sarbatorim 110 ani de Leonidas alaturi de Manon, cea mai cautata pralina din gama noastra traditionala.
In noua cutie Leonidas, ne putem bucura de nu mai putin de 7 din cele mai cunoscute praline Leonidas din ciocolata alba, neagra si cu lapte care contin crema de unt si crema de unt cu cafea.
Selectia Manon este perfecta pentru un moment de degustare intre prieteni, cu familia sau doar pentru tine.
Compozitie:
Zahar, UNT, unt cacao, LAPTE praf integral, ALUNE padure, masa cacao, apa, UNT anhidru, sirop glucoza, pudra caramel cu grasime LAPTE[LAPTE praf degresat, zer(LAPTE), zahar, grasime LAPTE anhidru, aroma naturala vanilie], sirop glucoza fructoza, smantana LAPTE, cafea, emulgator: lecitina SOIA, arome, zmeura, suc concentrat zmeura, zahar caramelizat, acidifiant: acid citric, boabe cafea prajite, conservant: sorbat potasiu, suc concentrat lamaie, suc sfecla, sare GUERANDE, sare, concentrate vegetale(morcov, hibiscus), pectina. Ciocolata LAPTE: cacao min. 30%, LAPTE min. 22%; ciocolata neagra: cacao min 54%; ciocolata alba: cacao min 25%, LAPTE min. 22%; ciocolata alba cu caramel: cacao min. 26%, LAPTE min. 27%, glazura ciocolata ‘’Ruby’’: cacao min.33%. Contine urme NUCI(MIGDALE, FISTIC), GLUTEN(GRAU, ORZ) si OUA.
Valori nutritionale per 100g produs: valoare energetica 2176 kJ/520 kcal; grasimi 34,0g:din care acizi grasi saturati 16,0g; glucide 47,0g: din care zaharuri 44,0g; fibre 1,0g; proteine 4,0g; sare 0,1g.
Rigleta Manon contine urmatorii alergeni: Lapte, unt, soia, nuci, fistic, migdale, alune de padure, grau (gluten). Poate contine urme de ou.
Conditii de pastrare: Temperatura de păstrare recomandată: 15-18°C; se păstrează la adăpost de căldură directă, de lumina soarelui și într-un loc răcoros și uscat. Produs in Belgia.