Comanda ciocolata si trimite cadouri! Livram maine prin Fan Courier in Bucuresti si in tara. Vezi colectie de Paste >>

OUALE DE PASTE LEONIDAS – PLACEREA VINOVATA A CELOR MICI SI MARI

OUALE DE PASTE LEONIDAS – PLACEREA VINOVATA A CELOR MICI SI MARI
Stiai ca cel mai mare ou din ciocolata a fost preparat din 8000 kg de ciocolata, a avut un diametru de 1,8 m si o inaltime de 8,5 m? Acesta a uimit intreaga lume, fiind prezentat in Argentina cu ocazia Pastelui catolic in urma cu cativa ani.

Desi cunoscutele noastre oua de Paste nu ating aceste dimensiuni colosale, zecile de retete delicioase de sub ambalajele colorate vesel si elegant sigur fac cinste zilelor de sarbatoare.
 

OUALE SI MINIOUALE LEONIDAS ISPITITOR DE GUSTOASE

Ati putea crede ca sunt destinate copiilor, ei bine, noi va spunem contrariul. Sunt “placerea vinovata” a tuturor, indiferent de varsta, gen, statut si ierarhie! Si totusi, o placere in editie limitata, deoarece sunt create special pentru Sarbatorile Pascale. O multime de sortimente unice va asteapta sa le gasiti si savurati an de an.

Ambalate colorat, puteti realiza adevarate vanatori de oua cu cei dragi, ascunzandu-le prin iarba, prin casa sau oriunde va trece prin minte pentru a crea momente de neuitat. Dar si pentru cei cu mai putin timp de aventura sau aflati la munca, care doresc din cand in cand un mic moment de rasfat. Acestia isi pot umple bomboniere cu delicioasele surprize de ciocolata. Sigur se vor bucura si colegii care le viziteaza biroul.

Iar “festivalul” de oua din ciocolata belgiana Leonidas continua cu 4 oua de marimi diferite, ambalate tematic: XS, S, M si L. Oua de ciocolata cu lapte si unt de cacao 100% va vor incanta simturile, fiind umplute la randul lor cu minioua si praline. In gramaje de 200 pana la 650 g – aceste oua sunt toate cadouri inedite cu care nu puteti da gres. Iar “cireasa de pe tort” care innobileaza colectia Leonidas de Pasti este oul de ciocolata XL. Practic, un urias de 3,5 kg de ciocolata cu lapte si praline delicioase, numai bun de impartit cu familia, prietenii sau colegii de munca.

Asadar, daca iubiti ciocolata si produsele de calitate, treceti pe la ciocolateria Leonidas Stefan cel Mare, pentru a descoperi bogatia de praline, figurine, oua mari si mici, dar si cutiile cadou de Paste pe care le puteti darui oricui.

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!