GUSTUL TOAMNEI INTR-O CUTIE DE PRALINE LEONIDAS

GUSTUL TOAMNEI INTR-O CUTIE DE PRALINE LEONIDAS
Toamna este unul dintre cele mai frumoase si artistice anotimpuri. 
Asemeni unui pictor, toamna, cu penelul ei special, transforma natura intr-o adevarata opera de arta, asemenea unei cutii de praline.

Pralinele Leonidas au un farmec aparte, irezistibil, care te face sa te indragostesti iremediabil de ele, datorita ingredientelor de cea mai buna calitate, untului pur de cacao 100% si atentiei puse in preparea lor.

Pralinele Leonidas te surprind de fiecare data cu arome specifice fiecarui anotimp.

Toamna aceasta lasa-te incantat de gustul noii colectii, care te surprinde cu praline invaluite intr-un sos delicios de caramel dulce si sarat, cu flori de Camargue si ciocolata neagra. Pralinele Gaspe te vor surprinde cu gustul intens al caramelului imbinat excelent cu aroma speciala a siropului de artar. 
In acest sezon surprizele vin si din partea pralinelor cu al caror gust esti obisnuit deja. Mai exact, pralinele de caramel Alexander the Great si Alexander the Great Orange, care imbraca un aspect mai modern. In timp ce pralinele Britain si Bergamote poarta cu mandrie logo-ul Leonidas. 

Colectia de praline din aceasta toamna vine cu 6 tipuri de gusturi si culori, in acord cu nuantele sezonului. 

Poti alege intre Alexander the Great, Bergamo Caramel, Black Mushroom, Black Winter Dawn sau Black Marbled Milk Nuts sau le poti incerca pe toate. 

Grabeste-te sa le savurezi, deoarece sunt in editie limitata si odata ce s-au terminat, s-au terminat. Vei ramane insa in compania pralinelor traditionale, precum Manon, Gianduja, Louise si Noir de Noir. 

Nu mai sta pe ganduri, bucura-te de noile praline cu gust de toamna. 
Pralinele Leonidas sunt intotdeauna o ideea buna atunci cand vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un cadou delicios la aniversari, onomastici sau pur si simplu vrei sa le aduci un zambet dulce pe buze.

Descopera gustul toamnei intr-o cutie de praline Leonidas in editie limitata! Urmareste-ne si pe Facebook pentru a fi la curent cu noutatile.

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!