COLECTIA CRACIUN LEONIDAS 2021 – FIGURINE DIN CIOCOLATA BELGIANA

COLECTIA CRACIUN LEONIDAS 2021 – FIGURINE DIN CIOCOLATA BELGIANA

CRACIUN LEONIDAS – FIGURINE DE CIOCOLATA EMBLEMATICE

Exista un Craciun Leonidas – si mare parte din magia lui se releva prin adorabilele figurine de ciocolata emblematice. 
Figurinele Leonidas de Craciun sunt creatii delicate, intruchipand personaje simpatice de sezon, animalute sau elemente specifice Sarbatorilor de iarna. De dimensiuni diferite, se regasesc sub forma de lollipop, goale pe dinauntru sau piese intregi, de diverse gramaje, compuse din ciocolata alba, neagra sau cu lapte, decorate elegant cu rosu si auriu, culorile specifice sezonului.
Colectia de figurine de ciocolata dedicata Sarbatorilor de iarna este cea mai asteptata colectie in fiecare an: Mosi Craciuni joviali si dolofani, cu tolba de cadouri la indemana, Mosi Nicolae, omuleti de zapada haiosi, ursuleti dragalasi (cu varianta cu continut de zahar redus), cei mai simpatici braduti decorati cu minutioasa atentie la detalii, buturuga umpluta cu praline, animalute: ren (mini Rudolf), pisicuta si catelus, ursulet Tummy, maimutica Kong, lollipop (acadele) din ciocolata in forma de om de zapada sau Mos Craciun.
 

FIGURINE LEONIDAS – CEA MAI FINA CIOCOLATA BELGIANA

Cea mai fina ciocolata belgiana este folosita pentru a crea figurine Leonidas. Masa de cacao trece prin procese de preparare speciale pentru a fi transformata in pasta de cacao lucioasa, care poate fi apoi pregatita si montata sub forma unor figurine delicioase. 
Se utilizeaza ciocolata cu lapte, alba si neagra atat pentru forma principala cat si pentru decoruri. Gramajul este de asemenea variat: 35g, 40g, 50g, 75g, 100g, 150g; intotdeauna exista si produse de gramaj foarte mare, cum este dolofanul Mos Craciun de aproape doua kg.
Indiferent de forma sau greutatea micilor (dar nu neaparat) delicatese, veti savura acelasi gust inconfundabil si aceeasi textura fina a ciocolatei Leonidas. Desigur, figurinele Leonidas sunt preparate din cea mai buna ciocolata belgiana, fara ulei de palmier si cu unt de cacao 100% pur, din boabe de cacao provenite din plantatii sustenabile.
 

SURPRIZE CU CIOCOLATA LEONIDAS – PENTRU UN CRACIUN DE POVESTE

Cele mai mici surprize cu ciocolata Leonidas se pot transforma in momente de bucurie pentru un Craciun de poveste. Si la aceasta contribuie din plin dragalasa colectie de figurine Leonidas dedicata Sarbatorilor de Iarna (editie limitata). 
Figurinele sunt cadouri potrivite pentru oricine, desi copiii le prefera. Ele pot completa cosuri cadou Craciun, adresate unei familii cu copii. Desigur, elegantele figurine sunt oricand surprize delicioase cu ciocolata Leonidas pentru cineva apropiat sau respectat dar pot fi si parte a unui cadou mai generos, oferit celor dragi sau colaboratorilor!

Va asteptam si in ciocolateriile noastre, din Mall Veranda (etaj 1) si soseaua Stefan cel Mare 29-31, pentru a alege o figurina delicata si gustoasa pentru cei dragi!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!