DESPRE CIOCOLATA BELGIANA SI PLACEREA DE A DARUI

DESPRE CIOCOLATA BELGIANA SI PLACEREA DE A DARUI

PRALINA – CEA MAI CUNOSCUTA FORMA A CIOCOLATEI BELGIENE

Belgia a inventat in urma cu 100 de ani pralinele si odata cu acestea conceptul de ciocolata fina. Umpluturile si ingredientele de calitate folosite astazi atrag iubitori de ciocolata din intreaga lume, care o consuma in diverse forme: tableta, baton, pralina, inghetata sau in alte deserturi.
Cea mai cunoscuta forma de ciocolata belgiana este pralina, iar prepararea ei difera de la o tara la alta. Francezii numesc praline, o migdala sau aluna invelite in ciocolata fina, pe cand belgienii le considera bomboane de ciocolata cu umpluturi, precum creme proaspete, alune de padure, crema de lapte, frisca si cele mai bune fructe.
 

DELICIOASELE PRALINE LEONIDAS

Astfel, in delicioasele praline Leonidas, vei descoperi, pe langa untul de cacao 100%, ingrediente alese, comandate din alte tari, precum alune din Turcia, migdale din Italia, cirese din Périgord, nuci din Grenoble si Texas.
Trebuie mentionat faptul ca Leonidas trimite produsele care au consacrat brandul in francizele si magazinele sale din alte tari direct din Belgia, productia avand loc si dupa 100 de ani tot la Bruxelles. Calitatea este cel mai important aspect, de aceea Leonidas nu foloseste grasimi artificiale si nici ulei de palmier in procesul de preparare. Iubirea pentru ciocolata i-a determinat pe ciocolatieri sa gaseasca cele mai bune practici de logistica si metode de pastrare a deliciilor din unt de cacao 100% fresh adus din Coasta de Fildes, pentru ca toti gurmanzii sa se bucure de cele mai bune produse. Asadar, daca te afli printre cei care ofera cadou pralinele Leonidas, vei avea garantia calitatii, prospetimii si autenticitatii ciocolatei belgiene.
De la inceputurile servirii sale in cana, sub forma de bautura calda, la ceea ce astazi ia forme si gusturi variate, maestrii ciocolatieri folosesc si acum boabe de buna calitate, un proces de prajire adecvat si o macinare atenta a boabelor de cacao. In plus, consumul de ciocolata amaruie si cacao s-a dovedit benefic pentru sistemul circulator, un inhibitor al tusei, stimulator cerebral si are efecte antioxidante.
 

MAGAZINUL LEONIDAS STEFAN CEL MARE

Nu-i de mirare ca, in ciocolateria Leonidas Stefan cel Mare, toti clientii gasesc inspiratie pentru a darui cu orice prilej – zile de nastere si nume, intalniri de afaceri, vizite pe la rude si prieteni, evenimente, conferinte sau de ce nu, petreceri. Aici vei alege de la sortimentul preferat, la tipul de ambalaj, personalizat in functie de nevoile tale, dar si cosuri cadou, cu diferite variante de produse – vin, trufe, praline, tablete, cafea, produse de confiserie, dulceata, gem, etc.

Suport clienti L-V: 08:00 - 19:30 I S: 10:00 - 15:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!