CIOCOLATA BELGIANA SI FERICIREA – ZIUA INTERNATIONALA A FERICIRII

CIOCOLATA BELGIANA SI FERICIREA – ZIUA INTERNATIONALA A FERICIRII
Nu stim altii cum sunt, dar pentru noi fericirea are chipul ciocolatei belgiene, pe care ciocolatierii Leonidas o transforma in praline apetisante si delicioase, carora nu poti sa le rezisti.

Si nu intamplator am adus vorba de fericire, pentru ca pe 20 martie sarbatorim Ziua Internationala a Fericirii. ONU a dedicat aceasta zi de primavara celebrarii bucuriei sub toate formele ei. Este o zi in care ne amintim sa fim fericiti, pozitivi, pacifisti, plini de compasiune si, de ce nu, sa daruim mai mult.

Care-i legatura fericirii cu ciocolata, va veti intreba… Ei bine, intr-un studiu publicat in Jurnalul Britanic de Medicina, cercetatorii au descoperit ca ciocolata actioneaza ca un antidepresiv natural perfect. Aceasta ridica tonusul afectiv datorita continutului bogat in magneziu (recunoscut pentru efectele sale relaxante si facilitarea transmiterii impusurilor nervoase la nivelul creierului). Pe scurt, ne face mai fericiti.

De asemenea, cercetatorii sustin ca ciocolata stimuleaza secretia endorfinelor – hormonii fericirii, iar prin continutul crescut in teobromina si feniletilamina, creste activitatea neurotransmitatorilor, facandu-ne mai activi.

In plus, nu uitati dragi doamne si domnisoare, ca ciocolata neagra face parte din top 10 alimente care ne ajuta sa ne pastram mai tinere, mai active si sa combatem ridurile, deoarece este foarte bogata in flavonoide, cunoscute pentru rolul lor antioxidant. Inca un motiv de fericire!

Desi nu suntem cercetatori, noi constatam zi de zi ca oamenii sunt mai fericiti, mai pozitivi si mai armoniosi cand consuma pralinele belgiene, cu umpluturi speciale, fine si exotice sau specialitatile din ciocolata pe care maestrul ciocolatier le-a pregatit atent.

Asadar, va asteptam cu drag in micul nostru “templu al fericirii”, ciocolateria Leonidas din Soseaua Stefan cel Mare nr. 29 – 31, unde veti gasi inspiratie din belsug pentru a celebra fericirea.

“Viata este ca o cutie de ciocolata. Nu stii niciodata ce vei primi.” ~ Forrest Gump

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!