CAFEA, CAFENEA SI CIOCOLATA ADEVARATA ADUNATE INTR-UN SINGUR LOC

CAFEA, CAFENEA SI CIOCOLATA ADEVARATA ADUNATE INTR-UN SINGUR LOC
Cine nu adora un moment de relaxare intr-o cafenea si cine nu iubeste cafeaua si ciocolata? Consumata din pura placere sau ca energizant si stimulent al activitatii cerebrale, bautul de cafea este unul dintre cele mai raspandite tabieturi de pe glob. Rasfatul diminetilor si motorul inceputurilor de zi, aceasta licoare magica are puterea de a-ti oferi gusturi si senzatii deosebite ori de cate ori o vei savura.

Nici ciocolata nu se lasa mai prejos in topul preferintelor pe intreg mapamondul, pentru finetea texturii, savoarea si bogatia formelor sub care poate fi consumata, dar si pentru boost-ul de energie pe care ni-l da. Si unde mai pui ca o cafea buna se asorteaza foarte bine cu pralinele belgiene, spre incantarea papilelor gustative. Un adevarat rasfat al simturilor!

Dar ce-ai spune daca le-ai avea pe toate la un loc? Da, ai citit bine, vorbim de cafea, cafenea si ciocolata adevarata adunate intr-un singur loc. Din dorinta de a crea un colt de liniste pentru iubitorii de praline si ciocolata am deschis Leonidas Chocolates Café in ciocolateria noastra din soseaua Stefan cel Mare, nr. 29-31, Bucuresti.

Leonidas Chocolates Café imbina intr-un concept modern ciocolateria si cafeneaua pentru a le rasfata simturile iubitorilor de cafea sau pentru a le oferi o pauza relaxanta intr-un spatiu confortabil, ori de cate ori au nevoie.

Clientii ciocolateriei noastre se pot bucura de ciocolata si pralinele Leonidas, realizate dupa o reteta belgiana veche de peste 100 de ani. Tabletele si pralinele sunt create din unt de cacao pur si sunt realizate manual cu ingrediente premium, proaspete: unt, lapte, alune de padure din Turcia, cirese Morello din Perigord, migdale din Italia si portocale din zona Valenciei etc.

Mai mult de jumatate dintre clientii nostri cumpara cafeaua Imping, pralinele sau tabletele de ciocolata de la Leonidas, pe care le punem la dispozitie atat pentru consumul in cafenea cat si in ambalaje elegante potrivite pentru un cadou rafinat.

Deschis in august 2017, spatiul nostru iti ofera un mediu placut in care poti savura, pe langa pralinele belgiene Leonidas, cafea espresso, ciocolata calda originala, ceaiuri naturale si gelato artizanala din ingrediente naturale.

In plus, daca te grabesti, avem pentru tine in varianta „to go” cafea 100% arabica Columbus Hausbrandt. Marca “Specialita Caffe Hausbrandt” a fost lansata in 1892, Hausbrandt fiind prima companie care a produs si vandut cafea ambalata in cutii metalice, iar in 1935 au lansat in premiera o linie de cesti de cafea dedicate servirii cafelei proprii, cu logo-ul sau imprimat.

Asadar, noi te invitam sa te bucuri de o experienta unica in universul ciocolatei Leonidas si a cafelei artizanale! Iar daca ne-ai vizitat deja si ti-au placut produsele noastre, impartaseste experienta blog.ciocolaterieonline.ro cu toti cunoscutii tai, pentru a se bucura si ei de pauze dulci si arome intense!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!