Comanda ciocolata si trimite cadouri! Livram maine prin Fan Courier in Bucuresti si in tara. Vezi colectie de Paste >>

PASTE 2021 – CADOURI CORPORATE SI PERSONALE LEONIDAS, ep. 3

PASTE 2021 – CADOURI CORPORATE SI PERSONALE LEONIDAS, ep. 3

CADOURI LEONIDAS PASTE

Primirea de cadouri Leonidas Paste este o experienta memorabila pentru primitor. Sarbatorile Pascale reprezinta una dintre cele mai speciale perioade din an.
In fiecare an Leonidas pregateste o editie speciala, care include produse dedicate. Editia cuprinde minioua de ciocolata belgiana, figurine de ciocolata, oua de ciocolata de diferite dimensiuni, jumatati de ou umplute cu praline, precum si ambalaje elegante si variate. Alaturi de ele, oferim si optiuni diverse de cosuri cadou cu tematica specifica.
In cazul in care doriti sa faceti o surpriza placuta, sa oferiti o atentie sau un cadou de natura personala sau corporate in preajma sarbatorilor de Pasti, oferta de cadouri Leonidas Paste intruneste conditiile pentru un cadou memorabil.
Oricare dintre produsele Paste Leonidas se preteaza ca atentie sau cadou oferit celor dragi sau pe care ii apreciem. Momentele de bucurie astfel oferite sunt de nepretuit!
 

COSURI CADOU CORPORATE LEONIDAS

Oferirea cosuri cadou corporate are o incarcatura emotionala puternica. El transmite de fapt aprecierile si multumirile expeditorului.
Raportul calitate/pret este un criteriu important in alegerea unui cos cadou. Colectia de cadouri corporate Paste de la Leonidas – Stefan cel Mare ofera o gama larga pe toate tipurile de bugete: economic, mediu, premium. Pentru fiecare cadou folosim produse si materiale de calitate, respectand conditiile de buget. Cadoul va fi astfel agreabil si placut, iar mesajul transmis va avea suportul potrivit.
Colectia Leonidas pentru cosuri cadou este adaptata si gandita astfel incat sa acopere o arie larga de nevoi. De la forme diferite de ambalare (pungute, cutii, cosuri sau tavite), buget dedicat, profilul destinatarului pana la tipul produselor (cu vin/bauturi fine/cafea etc.).
Cosuri cadou corporate Leonidas se ofera colaboratorilor, clientilor, potentialilor clienti, partenerilor de afaceri, colegilor sau angajatilor companiei.
 

CADOURI PERSONALE PASTE

Puteti alege sa oferiti momente de fericire si celor apropiati. La nivel personal, a darui un mic cadou sau un cos cadou reprezinta un gest elegant, plin de semnificatie, fata de persoana pe care o pretuim. Un cadou Leonidas Paste este o surpriza deosebita sau un rasfat daca vi-l oferiti voua insiva!
Cadouri personale Paste se ofera copiilor, membrilor familiilor si familiilor extinse prin alianta, ca gest de apreciere fata de cineva apropiat, colaboratori sau o persoana pe care o admiram, colegilor de birou si chiar si noua insine!
Fie ca sunt oferite in nume personal sau din partea unei companii, cosurile cadou Paste Leonidas sunt mereu o surpriza placuta si eleganta.
 

DETALII CADOURI LEONIDAS PASTE

Fiecare comanda pe care o primim o confirmam individual si o pregatim conform solicitarii. Pachetele Leonidas sub forma de cosuri cadou nu sunt stocate. Fiecare compozitie de cadou se realizeaza dupa confirmarea comenzii.
Selectia de praline/minioua si panglica poate fi diferita la fiecare livrare pentru produsele individuale. Produsele din cosurile cadou Leonidas din fotografii sunt cu titlu de prezentare. Cosul va cuprinde produsele precizate in descriere – aroma, culoarea sau textura pot diferi. In cazul in care un produs din cos nu mai este disponibil pana la momentul confirmarii comenzii, va vom contacta pentru a stabili impreuna un inlocuitor.
Indiferent daca doriti sa trimiteti o figurina din ciocolata, o cutie sau un cos cadou Leonidas pentru Paste este important sa comandati din timp. Nevoile vor fi diferite daca doriti sa livram surpriza la birou, angajatilor, colegilor si partenerilor, sau acasa, familiei sau apropiatilor. Este nevoie de timp pentru procesarea comenzii si este recomandat sa evitati aglomeratia din preajma sarbatorilor.

Sarbatori Fericite!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!