Comanda ciocolata si trimite cadouri! Livram maine prin Fan Courier in Bucuresti si in tara. Vezi colectie de Paste >>

7 IDEI DE CADOURI DIN CIOCOLATA DE LA IEPURAS PENTRU CEI DRAGI

7 IDEI DE CADOURI DIN CIOCOLATA DE LA IEPURAS PENTRU CEI DRAGI
An de an, faci pe iepurasul de Paste, oferindu-le celor dragi cadouri mai mult sau mai putin simbolice, o traditie prin care impartasim unii cu altii bucuria pe care o aduce cu sine Sarbatoarea Invierii Domnului Iisus Hristos.

Pastele este o sarbatoare a traditiilor si a familiei, dar si o perioada frumoasa in care primim si daruim. Iar cand vine vorba de cadouri pentru familie si apropiatii nostri, ni se intampla uneori sa ramanem in pana de idei. Daca este si cazul tau, iata 7 idei de cadouri din ciocolata de la iepuras care te vor inspira.

1. Daca doresti un cadou elegant, usor de impartit si cu alti membri ai familiei, va recomandam un cos personalizat cu un Ballotin praline asortate, o sticla de Nectar of Transylvania Liliac, un vin alb ce surprinde spiritul Riesliengului de Rin si o cafea buna Exquisit Imping.

2. Ai dori sa primesti sau sa oferi cadouri haioase? Atunci cu siguranta poti alege miniouale si figurinele din ciocolata (iepurele, ratusca, cocosul, gaina in cuib, etc.) create de ciocolatierii Leonidas, editie limitata de Pasti. Fiind poate cele mai traditionale daruri din aceasta perioada, ele vor fi deliciul copiilor, dar si al adultilor. Retetele savuroase si ingredientele de calitate vor aroma intreaga sarbatoare.

3. Vrei sa-i surprinzi pe cei mici? Acestia vor adora creioanele colorate si specialitatile din colectia Asterix, inspirata din celebrul desen animat iubit de copiii din intreaga lume. Iti recomandam un minunat saculet cu bani Asterix sau cartea Asterix cu 30 de minitablete de ciocolata Leonidas, aranjate ca intr-o poveste cu cei doi eroi ai desenelor – Asterix si Obelix.

4. Din seria cadourilor inedite fac parte si ouale mari de ciocolata Leonidas, editie limitata de Pasti. Zilele de sarbatoare vor fi mai distractive daca le ascundeti prin casa sau prin gradina pentru ca cei dragi sa le descopere. Voie buna si rasfatul papilelor gustative vor fi garantate.

5. Pentru ca e mare sarbatoare orice gospodina adora sa prepare prajituri festive cu care sa-si rasfete familia si invitatii. Asa ca ne-am gandit ca i-ai putea oferi Amarena Fabbri, un vas elegant plin cu cirese salbatice dulci scaldate in deliciosul sirop Amarena, ce merg perfect la realizarea faimoasei prajituri Foret Noir sau alte deserturi savuroase. Alaturi poti selecta si produse de confiserie sau pralinele Leonidas cu umpluturi fine, iar cadoul tau va fi complet.

6. Nu exista sarbatoare de Pasti in care sa nu incercam sa ne vizitam rudele sau sa primim vizita acestora. Acest lucru ne pune uneori in dificultate in privinta cadourilor in numar mare pe care le facem. Nu intrati in panica, deoarece ciocolata belgiana Leonidas va fi pe gustul tuturor. Asadar un Ballotin Grand cu 48 de praline belgiene de cea mai buna calitate se incadreaza perfect pe masa festiva, fiind o surpriza ce merita impartita cu toata lumea.

7. Oul de Metal, Zanzibar Easter, cutia Easter Box sau Rigleta Easter vor crea si ele o impresie deosebita. Le puteti oferi separat sau in cutii cadou personalizate dupa preferinta, cu praline, tablete de ciocolata, produse de confiserie, vin si cafea.

Acum ca ai 7 puncte de plecare, cu siguranta iti va fi mult mai usor sa faci cadouri potrivite si sa aduci zambete pe chipurile celor dragi. Spor la cumparaturi si pregatiri!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!