1-8 MARTIE – PRIMAVARA SI FEMINITATEA SE SARBATORESC IMPREUNA

1-8 MARTIE – PRIMAVARA SI FEMINITATEA SE SARBATORESC IMPREUNA

CIOCOLATA BELGIANA LEONDAS – CADOUL POTRIVIT PENTRU PRIMELE ZILE DE PRIMAVARA

Ciocolata belgiana Leonidas este o ciocolata eleganta si fina, preparata din unt de cacao pur 100%, fara ulei de palmier, din cacao ce provine din culturi sustenabile. Cea mai cunoscuta forma pe care o ia aceasta ciocolata este pralina. Pralinele sunt mici delicatese din ciocolata alba, neagra, cu lapte sau marmorata. Sunt umplute cu creme catifelate din unt, pralina, lapte, cafea, ganache caramel, marzipan, alcool sau fructe.
Micutele ciocolate livreaza momente de bucurie de peste 100 de ani si desigur, printre ocaziile festive carora li se potrivesc perfect se numara si venirea primaverii, la inceputul lunii martie, si sarbatoarea feminitatii, pe 8 Martie.


MARTISOR LEONIDAS – BUCURIA UNUI NOU INCEPUT

Fiecare martisor Leonidas este ornat cu snurul traditional de martisor, marcand bucuria unui nou inceput. 
Cel mai solicitat cadou este ballotin-ul cu praline belgiene. Cu dimensiuni variate, cutiutele mici sunt martisoare apreciate de 1 Martie. Desi mult mai dorite sunt ballotin-urile mari :-).
Pentru cei care doresc sa faca gesturi mai semnificative, cutiile Leonidas sunt, la fel, ornate cu snur martisor. 
Pregatim in fiecare an si o gama de cadouri – destinate clientilor corporate, firmelor dar si persoanelor care doresc sa puncteze venirea primaverii printr-un gest elegant si generos. Compozitiile pentru cosuri cadou Martisor cuprind, pe langa ciocolata Leonidas, aranjamente florale si alte produse gourmet. 


8 MARTIE LEONIDAS – SARBATORIM FEMINITATEA

De 8 Martie Leonidas sarbatoreste, ca intreaga lume, feminitatea. Toate produsele noastre sunt potrivite ca mica atentie sau cadou pentru doamne si domnisoare. 
Preferatele sunt cosurile cadou. Compozitiile acestora sunt variate, pentru a se putea plia pe orice nevoie de buget. Contin ciocolata Leonidas, praline belgiene, specialitati, aranjamente florale, biscuiti, cafea, ceai, vinuri etc. Folosim produse si accesorii de calitate pentru ca fiecare cadou sa fie o surpriza placuta si sa poata transmite mesajul dorit, chiar si in varianta economica.
Cadourile Leonidas sunt optiuni pentru companii – pentru a fi oferite clientelor, colaboratoarelor sau colegelor dar si pentru oricine doreste sa ofere un cadou elegant doamnelor si domnisoarelor pe care le apreciaza.

Va asteptam si in magazinele noastre pentru a impartasi optimismul unui nou inceput si bucuria de a avea femei minunate in vietile noastre! 

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!