Cosuri cadou 1-8 Martie | Cos cadou 1-8 Martie | Cosuri cadou corporate Martisor

Colectia de cosuri cadou 1-8 martie se adreseaza in mod special companiilor care ofera clientilor cadouri de Martisor sau celor care doresc sa ofere un cadou doamnelor si domnisoarelor indragite.

IMPORTANT!!! Livram sambata&duminica ( 6-7.mar).

* Disclaimer – Articolele prezentate in fotografii fac parte din anumite game si ar putea fi diferite din punctul de vedere al gusturilor si culorilor in pachetele livrate, dar niciodata din alte game (ex. Foto – drajeuri caramelizate – versus- in pachet drajeuri pralinate).

 

138,00 lei cu TVA

Produsul nu este momentan in stoc

Cosuri cadou 1-8 Martie

Leonidas SM pune la dispozitia clientilor sai colectia de cosuri cadou corporate 1-8 Martie, pentru a fi oferite in semn de multumire si gratitudine reprezentantelor sexului feminin. Prin compozitiia pachetelor create oferim o gama larga de solutii care sa se adapteze criteriilor importante pe baza carora se fac alegerile: bugetul alocat, gama de produse, numarul si tipul de produselor sau modalitatea de ambalare.

Cadourile de 1 Martie sunt concepute sa celebreze bucuria venirii primaverii si sa transmita seninatate si placerea unui nou inceput pentru colaboratori si potentialii clienti pe care o firma ii are in portofoliul sau.

 

Livrare cosuri cadou corporate 1-8 Martie

Consulta oferta Leonidas de cosuri cadou corporate de 8 Martie pentru toate gusturile si bugetele, apoi alege ce ti se potriveste si iti livram la sediul tau sau catre destinatarii indicati. Este important sa comanzi din timp pentru a putea beneficia de reduceri la cosurile cadou de 1 Martie si pentru a evita aglomeratia specifica perioadei.

Livrarile de cadouri corporate de 1 Martie se fac in Bucuresti si in tot restul tarii prin serviciile de curierat rapid.

 

Cadouri corporate 1-8 Martie – preturi

De multe ori, principalul criteriu de alegere pentru cadourile de Martisor este pretul. Colectia de cadouri corporate de Martisor de la Leonidas SM iti ofera o gama larga pe toate tipurile de bugete: economic, mediu, premium.

Produse si accesorii de calitate sunt folosite pentru fiecare cos cadou, respectand conditiile de buget, astfel incat sa fie agreabil si placut, iar mesajul transmis sa aibe suportul potrivit, chiar daca ai la dispozitie cadouri de 1 Martie ieftine.

Colectia de cadouri corporate Martisor este structurata pe mai multe niveluri de buget, astfel incat sa poti alege cadourile avand in componenta: ciocolata, aranjamente florale, produse de ingrijire sau un vin de calitate.

Poti viziona si celelalte colectii de cadouri in functie de sezoanele anului: Cosuri cadour Craciun, Cosuri cadou Valentine’s Day si Cosuri cadou Paste.