Selection este o gama aparte Leonidas. Pralinele, pregatite dupa retete sofisticate, nu se asociaza cu celelalte praline si specialitati Leonidas.
Se comercializeaza separat, doar in ambalajele proprii.
Pozele pralinelor si ambalajelor Selection prezentate pe website-ul www.ciocolaterieonline.ro sunt cu
titlu de prezentare. In realitate forma, textura, culoarea pot fi diferite.
Gama Selection revine si ne surprinde cu noi
arome si combinatii surprinzatoare. Leonidas introduce 8 produse noi:
5 praline „Origini” si
3 praline derivate din conceptul de „food pairing” – asocierile de arome pe langa cele
4 praline consacrate la lansarea gamei.
Selection Venezuela noir (Venezuela neagra) - ganache din ciocolata neagra din Venezuela
Ciocolata neagra cu continut de cacao 72% provenita din Venezuela; gust unic si puternic ca urmare a echilibrului perfect dintre forta aromei de cacao si notele lemnoase intense.
Intensitate: 4
Note degustare: lemnoase, tanin
Selection Venezuela lait (Venezuela cu lapte) - ganache din ciocolata cu lapte din Venezuela
Ciocolata cu lapte cu continut de cacao 43%, preparata din boabe provenite din Venezuela; care combina arome puternice de caramel, alune de padure si unt. Radiaza note aromatice de cacao prajita si vanilie.
Intensitate: 3
Note degustare: untoase, vanilie
Selection Bresil (Brazilia neagra) - ganache din ciocolata neagra din Brazilia
Aceasta ciocolata de origine din Brazilia, cu un continut de 68.8% cacao, este un torent de arome intense de cacao, potentate de o tenta amaruie surprinzatoare si o aciditate racoritoare, sugerand arome fructate de banana verde, intensificate de note afumate.
Intensitate: 4
Note degustare: banana verde, afumat
Selection Vietnam (Vietnam cu lapte) - ganache din ciocolata cu lapte din Vietnam
O ciocolata cu lapte delicioasa, cu un continut de cacao de 45%, obtinuta din boabe de cacao cultivata in delta Mekong din Vietnam. Aceasta pralina imbie cu o combinatie subtila de arome precum caramel, cafea si lapte afumat, scoase in evidenta de cacao amaruie.
Intensitate: 3
Note degustare: caramela, cafea
Selection Papouasie-Nouvelle-Guinee (Papua Noua-Guinee neagra) - ganache din ciocolata neagra din Papua Noua-Guinee
O ciocolata neagra cu 73% continut de cacao, obtinuta din boabe de cacao Trinitario din Papua Noua Guinee. Ofera un gust de cacao prajita cu note proaspete, fructate (fructe de padure rosii, gust tropical), accentuate de arome de moca si cafea. Se disting, in egala masura, note de piper negru, struguri si miere.
Intensitate: 4
Note degustare: fructe rosii de padure, cafea, piper negru

Selection Tiramisu (tiramisu) - ganache cu aroma de tiramisu in cupa de ciocolata neagra
Ganache din mascarpone si pudra de cacao intr-o cupa din ciocolata neagra, acoperit cu granule Amaretti asezate delicat pe un strat de ciocolata alba.
Intensitate: 2
Note degustare: cafea, frisca
Selection Argousier (catina) - ganache din catina si crema pralina in cupa de ciocolata neagra
Umplutura din ganache pe baza de piure de fructe de catina, facut mai agreabil de o nota de miere care confera dulceata si completat de crema pralinata din ciocolata cu lapte si alune de padure. Combinatia de fruct, crema pralinata si ciocolata neagra face ca aceasta pralina sa fie o creatie unica.
Intensitate: 2
Note degustare: fructat, nuca
Selection Figue (smochina) - ganache cu piure de smochine si ciocolata aurie pralinata in cupa de ciocolata neagra
Umplutura pe baza de piure de smochine cu o nota de miere, acoperita de o crema pralinata cu ciocolata aurie. Aceasta reteta cu tonuri orientale combina minunat gustul ciocolatei aurii si celei negre cu gratia si aroma salbatica si fermecatoare a smochinei.
Intensitate: 1
Note degustare: fructat, caramel

Selection Violette (violeta) - ganache cu aroma de violeta, imbracat in ciocolata neagra
Intensitate: 2
Note degustare: floral, cacao

Selection Miel Chataigne (miere de castane) - ganache cu miere de castane, imbracat in ciocolata aurie
Intensitate: 2
Note degustare: calde, miere

Selection Gingembre Citron (ghimbir cu lamaie) - ganache cu ghimbir si lamaie, imbracat in ciocolata neagra
Intensitate: 5
Note degustare: piperat, astringent, citric

Selection Matcha (ceai matcha) - ganache cu ceai matcha, imbracat in ciocolata neagra
Intensitate: 3
Note degustare: matcha, cacao
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.