Comanda ciocolata si trimite cadouri! Livram maine in Bucuresti. Vezi colectie de Paste >>

CADOURI DE CIOCOLATA PENTRU PUSTI DIN LUMEA TOATA

CADOURI DE CIOCOLATA PENTRU PUSTI DIN LUMEA TOATA
Copiii nu au nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericiti si pentru a zambi, ci se bucura de orice gest pe care il facem pentru ei. 
Si pentru ca se apropie o zi speciala pentru copiii din intreaga lume – 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului, sigur va pregatiti sa le oferiti, pe langa toata atentia voastra, mici cadouri si surprize. Si cum se cade la orice mare sarbatoare, ciocolata va fi cu siguranta la loc de cinste. 

Urmand sfaturile specialistilor in nutritie, care recomanda consumul de ciocolata copiilor de peste 3-4 anisori, in ciocolateria noastra veti gasi o gama speciala de specialitati dulci pentru copii. Noi va invitam in ciocolateria Leonidas Stefan cel Mare sa alegeti din timp cadourile de ciocolata belgiana, pregatite cu drag pentru pusti din lumea toata. 

In prezent avem o multitudine de variante de praline, tablete, minitablete si figurine, gata pentru a fi savurate de catre micii pofticiosi. Produsele din ciocolata pentru copii au fost concepute in game permanente sau sezoniere, pentru a marca fiecare sarbatoare din calendarul unui an si sunt ambalate atragator pentru cei mici. 

Dedicata copiilor, gama de produse din ciocolata Leonidas – Asterix spune prin ambalajele sale faimoasa poveste a galilor si, in special, a eroilor principali din desenele animate: Asterix si Obelix. In acesta gama sunt incluse: Cartea Asterix (30 minitablete), Saculetul cu bani Asterix (100g) si Asterix box (44 minitablete). Delicioasele minitablete din ciocolata (6g) sunt invelite in ambalaje care au desenate peste 50 de momente comice din povestile vitejilor gali. Saculetul cu banuti din ciocolata descrie, de asemenea, efigia galilor si completeaza gama Leonidas Asterix pentru copii. 

Pe langa gama Asterix, copiii vor fi incantati de minunatele creioane, acadele si figurine din ciocolata, batoane, tablete fructate sau drajeuri crocante. De asemenea, pentru pustii care prefera gustul fructelor, avem o gama larga de jeleuri moi si savuroase, cea mai delicioasa modalitate de a redescoperi fructele din livada sub alta forma. Jeleurile Leonidas vin intr-o varietate de arome fructate si dulci: ananas, cirese, smochine, capsuni, piersici, mandarine, pere si mar. 

Si pentru ca in curand e vara, de ce sa nu veniti cu mic cu mare in ciocolateria Leonidas din soseaua Stefan cel Mare, nr. 29-31, pentru a va rasfata cu un gelato proaspat si irezistibil sau minunatele noastre praline. 

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!