Valentine's

Display: 1-14 from 14 products

 Filters

Ciocolata Valentine’s Day | Ciocolata Ziua Indragostitilor | Ciocolata belgiana


In fiecare an Leonidas lanseaza o colectie speciala de praline, cu ambalaje dedicate, cu tematica Valentine's Day. Este o editie limitata, pregatita pentru a completa gesturile romantice facute in aceasta zi speciala. 

Ciocolata Valentine’s Day - Leonidas editie limitata
Colectia de cadouri de Ziua Indragostitilor face parte din seriile de colectii tematice Leonidas dedicate momentelor speciale din an. Momente in care un cadou cu ciocolata fina belgiana exprima cel putin la fel de mult ca urarile specifice.
Pentru Valentine's pralinele si specialitatile Leonidas pot fi oferite in cutii elegante, in forma de inima, de culoare rosie sau roz. "Inimilor" li se adauga si alte formule de impachetare, cum ar fi ballotin-ul invelit in hartie rosie dedicata acestei zile. 

Ciocolata de Ziua Indragostitilor
Ciocolata este unul dintre cadourile preferate ale cuplurilor, de primit sau de oferit. Leonidas lanseaza in preajma zilei in care celebram iubirea praline in forma de inima, cu arome, umpluturi, culori si gusturi spectaculoase, menite sa creeze cele mai frumoase momente de bucurie.

Pentru alte momente speciale din an, care se preteaza oferirii de cadouri,  puteti parcurge si paginile: Cadouri Paste, Cadouri 1-8 Martie, Cadouri Craciun.

close

Compare

You must add at least one product to compare products.

close

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!