Cumparat pentru momente de bucurie personale sau pentru a fi oferit, iepurasul cu praline este haios si practic.
Miniouale de ciocolata belgiana Leonidas isi etaleaza „hainutele” lucioase si frumos colorate, fiecare culoare identificand o aroma si un gust unic.
Recomandat pentru achizitie: gest de apreciere fata de cineva apropiat sau colaboratori, cadou pentru copii, mic cadou corporate, cadou de „poseta”, de savurat personal.
Ingrediente & alergeni
Sortimentul de minioua de ciocolata invelite in folie de aluminiu are urmatoarele ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, alune de padure, smantana din lapte, sirop cuberdon (sirop de glucoza, glucoza, arome, coloranti: carmin, carbune vegetal), unt anhidru, unt, sirop de glucoza, lapte condensat indulcit, emulgator: lecitina din soia, zahar invertit, sirop de sorbitol, pudra de caramel cu materie grasa din lapte (lapte praf degresat, praf de zer (lapte), zahar, grasime anhidra din lapte, aromatizant), lamaie confiata, faina de grau, cafea, migdale, arome, faina de orez, dextroza, sirop de glucoza-fructoza, pudra de cacao degresata, zahar din trestie de zahar, umectant: sorbitol, miere, glicerina vegetala, lactoza, conservant: sorbat de potasiu, pudra de cacao alcalinizata, zmeura, concentrat suc de zmeura, zahar caramelizat, acidifiant: acid citric, invertaza, samburi de caise, samburi de caise amare, coloranti (rosu sfecla, complexe de cupru ale clorofilelor), sare, migdale amare, albumina (ou), sare Guérande , suc de lamaie concentrat, agenti de crestere (pirofosfat disodic, bicarbonat de sodiu), amidon modificat, dioxid de carbon, agenti de ingrosare (agar-agar, pectina), concentrate vegetale (morcov, hibiscus), pectina, extract de curcuma.
Cu ciocolata cu lapte (min. 30% cacao, min. 22% solide din lapte), ciocolata neagra (min. 54% cacao), ciocolata alba (min. 25% cacao, min. 22% solide din lapte), ciocolata alba cu caramel (min. 26% cacao).
Alergeni: lapte, soia, gluten, nuci (alune de padure, migdale), ou. Poate contine urme de nuci (fistic, nuci).
Valori nutritionale medii per 100g produs: valoare energetica 2167kJ / 518kcal; grasimi: 31g, din care acizi grasi saturati 17g; glucide: 51g, din care zaharuri 45g; fibre alimentare 2g; proteine 5g; sare 0,1g.
Temperatura recomandata pentru depozitare: intre 15°C si 18°C. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de caldura si de lumina directa a soarelui.