Compozitia pralinelor
Zahar, masa cacao, unt cacao, LAPTE praf integral, ALUNE padure, UNT, sirop glucoza, MIGDALE, SMANTANA(LAPTE), UNT anhidru, apa, umectanti(sirop sorbitol, sorbitol, xylitol), LAPTE condensat, emulgator: lecitina SOIA, sirop glucoza fructoza, zahar invertit, dextroza, UNT concentrat, sirop artar, arome, miere, fulgi cocos, fructe confiate(portocala, pepene galben), faina GRAU, pudra caramel cu grasime LAPTE[LAPTE praf degresat, zer pudra(LAPTE), zahar, grasime anhidra LAPTE, aroma naturala vanilie], faina orez, merisoare, cacao pudra degresata, speculoos(faina GRAU, zahar trestie de zahar, UNT, miere, faina SOIA, bicarbonate sodiu, scortisoara, nucsoara), capsune, LAPTE integral, zahar caramelizat, MIGDALE, LACTOZA, FISTIC, cafea, lapte MIGDALE (MIGDALE, zahar, maltodextrina, SOIA, antioxidant:palmitat ascorbil, antiaglomerant: oxid siliciu), zmeura, bucati de cacao prajita, suc concentrat afine, merisoare, glicerina, acidificant: acid citric, ulei cocos, grasime LAPTE, invertaza, conservant: sorbat potasiu, coloranti(sfecla rosie, carmin, curcumina, concentrate sofranel si lamaie, clorofila), LAPTE condensate, suc concentrat zmeura, SUSAN, grasime anhidra LAPTE, LAPTE praf degresat, sare, pudra cacao, glicerina vegetala, coaja portocala, sirop zahar invertit, suc concentrate lamaie, malt GRAU, concentrate ridiche rosie,ananas, suc sfecla, suc yuzu, amidon GRAU, sare Camargue, amidon, ulei SUSAN, ALBUS OU, proteina LAPTE, suc concentrate portocala, agenti crestere(bicarbonate sodiu, pirofosfat sodiu), pectina, malt ORZ, concentrate fructe, sare Guerande, otet balsamic, fibra, dioxid de carbon, faina ORZ maltificat,concentrate vegetale(morcov, hibiscus), amidon modificat, extract paprica, busuioc, agent ingrosare: agar-agar. Ciocolata LAPTE(min. 30% cacao, min. 22%), ciocolata neagra (min 54% cacao), ciocolata alba(minim 25% cacao solida, LAPTE min 22%), ciocolata LAPTE cu caramel(min 26% cacao, LAPTE min 27%). Continue urme NUCI(ALUNE padure).
Valori nutritionale per 100g produs: valoare energetica 2160kJ/516 kcal; grasimi 31,0g, din care acizi grasi saturati 15,0g; glucide 51,0g, din care zaharuri 47,0g; fibre 3,0g; proteine 5,0g; sare 0,1g.
Pralinele din Rigleta Christmas contin urmatorii alergeni: lapte, alune de padure, smantana, unt, migdale, grau, gluten, oua, migdale, soia, fistic, susan.
Conditii de pastrare: Temperatura de păstrare recomandată: 15-18°C; se păstrează la adăpost de căldură directă, de lumina soarelui și într-un loc răcoros și uscat. Produs in Belgia.