Modalitati de plata

E simplu sa efectuezi plata pentru cadourile Leonidas.

Poti alege sa platesti la livrare, prin ordin de plata sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, vei primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.Cum platesc ciocolata Leonidas

Poti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ), plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar prin serviciul de plata Plationline.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca www.ciocolaterieonline.ro .

Plata in numerar, pentru produsele livrabile din stoc (termen de livrare 24 ore pentru Bucuresti si 2 zile in alte orase), se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se face catre operatorul de curierat care efectueaza livrarea.

Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul livrarii.

Datele necesare pentru plata prin transfer bancar sunt urmatoarele :

Online Marketing Consult SRL

Nr.ord.reg.com./an: J40 /13117 /2012

C.U.I.: RO 30884421

Sediul Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare nr.31 (punct de lucru)

Contul RO41INGB0000999905756153

Banca: ING Bank

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Nu faceti plata comenzilor personalizate, decat dupa ce stabiliti detaliile cu unul din reprezentantii www.ciocolaterieonline.ro !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *