Despre marca Leonidas

 

Gustul prospetimii – 100% FRESH

De la primele sale creatii Leonidas si-a construit succesul avand la baza ideea de prospetime garantata. Astazi, Leonidas realizeaza peste 100 de sortimente de ciocolata belgiana la cea mai inata calitate si prospetime – fara utilizarea ingredientelor congelate, folosind intotdeauna ciocolata cu 100% unt de cacao pur.

 

Nobletea ingredientelor naturale

Pentru realizarea pralinelor Leonidas sunt folosite numai ingrediente de cea mai buna calitate: ciocolata belgiana cu 100% unt de cacao pur, unt proaspat, creme proaspete, crema de lapte, alune de padure din Turcia, cirese Morello din Perigord, migdale din Italia si portocale din zona Valenciei, doar ca sa mentionam cateva…

 

Garantie internationala

Deasemenea, pentru a fi in acord cu politicile de top europene in domeniul alimentar, Leonidas are integrat sistemul de mangement al calitatii HACCP pentru a sigura un nivel inalt de siguranta si securitate in fabrica si lanturile de distributie ale produselor sale.

 

 

Placerea generozitatii

Dorinta de a impartasi

Ai luat in considerare numarul micilor sau marilor evenimente ce fac parte din viata noastra de zi cu ci? Poate fi o zi de nastere, o petrecere, o masa cu prietenii, o intrunire sau o intalnire roamntica. Oricare ar fi motivul, intotdeauna poate fi o ocazie pentru a oferi.

Bucura-te de aceste momente intr-un mod special facand din ciocolata un participant deosebit – cald, confortabil si incantator, iar produsele Leonidas au cu siguranta caracteristicile de a se potrivi perfect cu placerile vietii. Pralinele delicate si delcioase sunt intodeauna un cadou ideal si original, pentru cei care stiu sa aprecieze momente de calitate si sa-si aminteasca de ele cu satisfactie si bucurie.

 

Mostenirea Maestrului Ciocolatier

Avand la baza conceptul „pralinelor accesibile pentru toti”, Leonidas continua sa creeze delicatese originale in spiritul comunitatii, apropierii si impartasirii. Deja de 4 generatii, Leonidas se regaseste in aceleasi valori promovate de fondatorul sau. Astăzi, compania își continuă activitatea cu o pasiune neobosită și cu un respect absolut al tradiției, în încercarea de a garanta 100% calitate și 100% plăcere.