Livrare ciocolata

Beneficiaza de livrare ciocolata in toata tara astfel:

Bucuresti & Ilfov – LIVRARE DIRECTA – FLOTA PROPRIE – a -2 a zi dupa plasarea comenzii in fiecare zi lucratoare LUNI-VINERI (nu se fac livrari Sambata/Duminica si in zilele de Sarbatoare Legala)

In tara – FAN COURIER – standard 1-2 zile pentru localitatile resedinta si intre 1-4 zile pentru localitatile adiacente. Predare coletelor catre curier se face LUNI-JOI pentru a evita stocarea in depozitelor curierului in zilele de SAMBATA-DUMINICA (nu se fac livrari Sambata/Duminica si in zilele de Sarbatoare Legala).

Termenele de mai sus sunt valabile in situatii de normalitate. Trebuie luat in considerare ca exista pertubrari semnificative in anumite perioade si aceste aspecte nu tin de noi. Perioadele cu intarziere in livrari sunt de obicei – Black Friday , Decembrie, 1-8 Martie, Paste, Sarbatorile Crestine/Onomastice.

Informam pe email si pe SMS cu privire la status-ul livrarii. Mentionam ca in perioadele de varf preluarea apelurilor telefonice si raspunsurile email pot fi intarziate.

Important !!! Pe parcursul verii (iunie-septembrie) livrarile de ciocolata prezinta riscul topirii, fiecare livrare se confirma individual

Produsele se afla in ambalajul selectat si transportate in punga sau cutie.

Livrare ciocolata Leonidas

Livrare ciocolata in Bucuresti & Ilfov:

Comenzile cu valoare totala mai mare de 100 lei (cu tva ) beneficiaza de livrare gratuita.

Comenzilor cu valoarea totala mai mica de 100 lei (cu tva ) li se va aplica taxa livrare in valoare de 20 ron (tva inclus).

Livrare standard a 2-a zi.

Livrare ciocolata in tara (fara Bucuresti & Ilfov):

Comenzile cu valoare totala mai mare de 150 lei (cu tva ) beneficiaza de livrare gratuita.

Comenzile cu valoarea totala mai mica de 150 lei (cu tva ) se va aplica taxa livrare in valoare de 20 ron (tva inclus).

Livrare standard in 48 ore prin Fan Courier.

IMPORTANT!!! In ambele cazuri se achita costul „Kilometrilor suplimentari” calculati de curier, astfel:

  • comanda sub 150 lei (cu tva) – se achita cost total standard + km suplimentari
  • comanda peste 150 lei (cu tva) – se achita cost total standard + km suplimentari – 20 lei

Ridicare comanda sediu:

Nu se aplica costul de transport pentru ridicare comanda din sediul Leonidas din Sos. Stefan cel Mare nr.29-31, Bl.29, Sector 2, Bucuresti.

In cazul stornarii comenzilor sau retur, costul de transport nu se storneaza.

ATENŢIE! În cazul în care apar probleme pe parcursul derulării comenzii, la o comandă neridicată sau anulată, ne rezervăm dreptul de a sista livrarea comenzii.. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa contact@www.ciocolaterieonline.ro si numerele de telefon afisate.