Leonidas Cafe imbina intr-un concept modern ciocolateria si cafetaria.leonidas-cafe-cafenea-leonidas-leonidas-chocolates-cafe

Deschisa in august 2017 locatia noastra iti ofera un mediu placut in care poti savura pe langa pralinele belgiene Leonidas cafea espresso, ciocolata calda originala, ceaiuri naturale si gelato artizanala din ingrediente naturale.

 

Oferim in locatie si „to go” cafea 100% arabica Columbus Hausbrandt.

Marca “Specialita Caffe Hausbrandt” a fost lansata in 1892, Hausbrandt fiind prima companie care a produs si vandut cafea ambalata in cutii metalice. Originara din Trieste(Italia) compania face parte din primul val al fabricilor italiene de procesare a cafelei, beneficiind de avantajul geografic al apropierii de Venetia(portul prin care cafea a patruns in Europa).

Numele “Hausbrandt” are origini istorice profunde, fiind legat de orasul Trieste considerat “capitala litoralului austriac” in secolele 18-19 acesta facand parte din Imperiul Habsburgic.

leonidas-cafe-cafenea-leonidas-leonidas-chocolates-cafe

In 1935 Hausbrandt a lansat pentru prima data o linie de cesti de cafea dedicate servirii cafelei proprii, avand logo-ul sau imprimat.