Despre Ciocolateria Leonidas Stefan cel Mare

La inceputul anului 2012 am avut oportunitatea de a cunoaste produsele Leonidas si am fost despre-ciocolateria-leonidas-stefan-cel-mareincantati de gustul si calitatea pralinelor, cat si de filosofia marcii si conceptul de prezentare.

Pornind de la dorinta de a impartasi bucurie si placere, am deschis in septembrie 2014 ciocolateria Leonidas intr-un mic spatiu de 15mp, aflat pe soseaua Stefan cel Mare, pornind de la conceptul de accesibilitate in afara zonei zero a  Bucurestiului.

Pas cu pas, de la primul client, am transformat micul loc intr-un spatiu primitor in care poti alatura ciocolatei articole precum fursecuri, cafea, vin, ceai sau dulceturi, fiecare dintre aceste produse contribuind la realizarea de cadouri care sa se potriveasca diverselor nevoi ale clientilor.

Orientati in permanenta catre cerintele pietei am dezvoltat o structura logistica care sa ne asigure servicii de calitate premium pentru livrari si gestiunea informatica a comenzilor.

despre-ciocolateria-leonidas-stefan-cel-mare

Pentru principalele evenimente “de cadouri” ale anului concepem colectii de cadouri(1-8 Martie, Paste, Craciun) astfel incat usuram alegerea unui cadou deosebit care sa contina mai mult decat ciocolata regasita tot timpul anului.

Dupa 3 ani de la deschidere(septembrie 2017), am reamenajat ciocolateria intr-un nou spatiu de 50mp lansand noul concept Leonidas “ChocolatesCafe”.

Leonidas Chocolates Cafe – Stefan cel Mare” ofera posibilitatea de a savura bauturi calde (specialitati espresso, specialitati ciocolata calda si ceaiuri naturale), bauturi reci (cremoso, frappe, ceai rece) si gelato artizanala (ingrediente naturale), atat in locatie, cat si “to go”.

 

Lucram in fiecare zi sa oferim experiente deosebite si delicatese minunate, imbunatatind permanent ofertele noastre.

Te asteptam pentru o excursie in lumea gusturilor excelente!

Echipa Ciocolaterie Leonidas Stefan cel Mare
contact@ciocolaterieonline.ro

despre-ciocolateria-leonidas-stefan-cel-mare