Figurine de ciocolata | Figurine Leonidas

Recunoscut in special pentru cutiile cadou si pralinele delicioase, Leonidas isi ofera o suita de produse aditionale acestora, printre care si figurine de ciocolata.

Cu o prezenta masiva in perioadele de sarbatori (Craciun si Paste) gama de figurine Leonidas este prezenta pe tot timpul anului prin cateva produse: acadele din ciocolata, creioane din ciocolata, „maneken pis” si alte cateva.

Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat

Figurine de ciocolata – traditie si ingrediente de calitate

Gama de figurine Leonidas se distinge prin design-ul deosebit si calitatea ciocolatei – ingredientele 100% naturale, 0% ulei de palmier si 100% unt de cacao.

Desenate si realizate multicolor (1,2,3 sau 4 culori) aceste figurine ciocolata sunt atractive si foarte gustoase, fiind destinate in general copiilor.

 

Colectiile de figurine ciocolata Leonidas

Majoritatea tipurilor de figurine Leonidas sunt create in variante de greutate (ex: 30g,100g, 150g) si in functie de tipul de ciocolata predominat in structura (alba, cu lapte si neagra).

Figurinele din ciocolata Leonidas pentru Craciun sau Paste constituie un cadou premium, foarte apreciat de catre destinatari.