Cafea & ceai

Cafea IMPING

Afacere de familie infiintata in 1875, producatorul german de cafea Imping se remarca prin alegerea boabelor de cafea din cele mai renumite zone de cultivare a cafelei si a stilului de prajire artizanala la temperaturi de 16-230 C si timp indelungat de prajire.

Imping Kaffee a primit medalii de aur pe piata de profil din Germania fiind desemnata de catre Asociatia Producatorilor Germani de Cafea Prajita :

– cea mai buna cafea pentru filtru – in 2011

– cea mai buna cafea espresso- in 2011 si 2012

– cea mai buna cafea gourmet – in 2012

Sortimentele de cafea Imping prezente in Romania fac parte din gama premium, avand la baza boabe de calitate superioara din cele mai apreciate zone de cultivare a cafelei.

Fiecare cafea are propria personalitate, iar in functie de modul de preparare poate atinge o paleta variata de gusturi. Din acest motiv este important sa potriviti prepararea pe GUSTUL PROPRIU.

Pentru prepararea cafelei macinate pe gustul propriu, va recomandam sa ajustati temperatura si volumul apei si cantitatea de cafea prin cateva incercari pentru prepararea la ibric, filtru, cana moka sau french press.

Pentru prepararea cafelei boabe pe gustul propriu, va recomandam ajustarea volumului de apa (pentru cafea lunga – max. 100ml), a temperaturii (temperatura inalta) si a gradului de macinare (fin /extrafin), astfel incat sa poti savura o cafea espresso buna.

Cand schimbati sortimentul de cafea va recomandam sa efectuati cateva cateva incercari,pentru a gasi varianta de preparare care vi se potriveste.

-18%
-15%
-15%
-15%
-15%

Poti beneficia de promotii ciocolata Leonidas, discount-uri sau reduceri ciocolata belgiana accesand categoria Promotii Leonidas„.