Tablete si minitablete | Minitablete ciocolata belgiana | Tablete ciocolata belgiana

In cadrul gamei “Tablete ciocolata” Leonidas isi consolideaza angajamentul pentru produse de calitate, cu un design premium al ambalajelor, fara un pret exagerat.

Cei care doresc sa ofere ciocolata la evenimente sau mici ocazii pot opta pentru minitablete ciocolata(napolitains), avand o greutate de aproximativ 5g si impachetare individuala.

Tablete ciocolata Leonidas – traditie si calitate in spirit modern

Ciocolata Leonidas sub sub forma de tablete si batoane ofera o varietate de gusturi avand creme sau fragmente de fructe confiate si uscate.

Ingredientele 100% naturale, 0% ulei de palmier si 100% unt de cacao stau la baza acestor tablete Leonidas.

Gama “Tablete Leonidas 100g” contine o varietate de 10 gusturi: ciocolata alba; ciocolata cu lapte (30%); ciocolata cu lapte (30%) si caramel sarat; ciocolata cu lapte (30%) si migdale sarate; ciocolata cu lapte (30%) si alune de padure; ciocolata neagra (54%) si fragmente de cacao(nibs); ciocolata neagra (54%) si zmeura; ciocolata neagra (54%) si portocala; ciocolata neagra (70%) si ciocolata neagra (85%).

Membru al fundatiei “Cocoa Horizons” Leonidas foloseste pentru gama “Tablete ciocolata” cacao provenita din ferme cu circuit sustenabil atent selectionate, sprijinite si monitorizate.

Ciocolata belgiana sub forma de batoane si minitablete

Batoanele din ciocolata Leonidas cu o greutate de 50g, au fost concepute pentru cei care doresc sa savureze rapid un “mic deliciu” in urmatoarele compozitii: ciocolata neagra (54%) si zmeura; ciocolata neagra (54%) cu crema de alune padure; ciocolata neagra (54%) si cafea; ciocolata cu lapte (30%) si alune de padure; ciocolata cu lapte (30%) si caramel sarat; ciocolata alba cu afine; ciocolata alba cu perle moka; ciocolata alba cu orez expandat.

Gama “Napolitains” (minitablete ciocolata) este ideala pentru evenimente sau pentru a insufleti o pauza de cafea, acoperind toate variantele de ciocolata: alba, cu lapte si neagra.

Distincta si eleganta, cu retete delicioase si ingrediente 100% naturale gama de tablete ciocolata Leonidas satisface cu siguranta cele mai inalte exigente.

Poti beneficia de promotii tablete si minitablete Leonidas, discount-uri sau reduceri ciocolata belgiana accesand categoria Promotii Leonidas„.