Figurine din ciocolata | Figurine Leonidas | Ciocolata belgiana Leonidas

Recunoscut in special pentru cutiile cadou si pralinele delicioase, Leonidas isi ofera o suita de produse aditionale acestora, printre care si figurine de ciocolata.

Cu o prezenta masiva in perioadele de sarbatori (Craciun si Paste) gama de figurine Leonidas este prezenta pe tot timpul anului prin cateva produse: acadele din ciocolata, creioane din ciocolata, „maneken pis” si alte cateva.

NOU
Vezi preferate

Figurine din ciocolata – traditie si ingrediente de calitate

Gama de figurine Leonidas se distinge prin design-ul deosebit si calitatea ciocolatei – ingredientele 100% naturale, 0% ulei de palmier si 100% unt de cacao.

Desenate si realizate multicolor (1,2,3 sau 4 culori) aceste figurine ciocolata sunt atractive si foarte gustoase, fiind destinate in general copiilor.

 

Colectiile de figurine ciocolata Leonidas

Majoritatea tipurilor de figurine Leonidas sunt create in variante de greutate (ex: 30g,100g, 150g) si in functie de tipul de ciocolata predominat in structura (alba, cu lapte si neagra).

Figurinele din ciocolata Leonidas pentru Craciun sau Paste constituie un cadou premium, foarte apreciat de catre destinatari.

Poti beneficia de promotii figurine din ciocolata Leonidas, discount-uri sau reduceri ciocolata belgiana accesand categoria Promotii Leonidas„.