Promotii Leonidas | Reduceri ciocolata belgiana | Discount-uri cadouri Leonidas

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri centralizam in categoria „Promotii Leonidas” toate articolele care au aplicate reduceri sau fac parte dintr-un program promotional intr-o anumita perioada de timp.

 

-9%
137,00 lei cu TVA

Produsul nu este momentan in stoc

Reduceri ciocolata belgiana Leonidas – pentru iubitorii de ciocolata de calitate

In aceste pagini vom lista in functie de politicile comerciale, articolele cu reduceri si discounturi pentru cea mai iubita ciocolata belgiana in Romania.
Pentru a putea oferi diversitate vom completa paleta de oferte promotionale Leonidas cu produse complementare care pot completa cu succes un cadou premium deosebit.

Oferte Leonidas – in functie de sezon si evenimente

De Craciun, Paste si 1-8 Martie avem oferte speciale pentru categorii de produse dedicate acestor perioade de sarbatori.
Preturile promotionale sunt valabile pe o perioada scurta si sunt aplicate unui stoc limitat de articole.
Ofertele speciale pentru cosuri cadou Craciun sau cadouri 1-8 Martie si Paste se vor anunta in cataloagele transmise pe email direct catre clientii fideli.

Promotii Leonidas – preturi speciale la praline belgiene

Discount-urile si reducerile la bomboane ciocolata si cutii cadou nu se pot suprapune, astfel ca avantajele nu se vor cumula.
Este posibil ca preturile pralinelor sa fie schimbate fara a se anunta in prealabil promotia, in functie de stocurile disponibile si politicile comerciale de moment.