Ciocolata belgiana | Praline belgiene | Praline ciocolata | Bomboane de ciocolata

Ballotin-ul este forma clasica de prezentare si cea mai des intalnita optiune de vanzare pentru praline belgiene. Ballotin-ul cu praline belgiene este impachetat in hartie si asortat cu o panglica (ribbon) cu funda inscriptionata Leonidas, iar livrarea se face intr-o punga cadou Leonidas.

Praline belgiene – ciocolata delicata si delicioasa

Ciocolata belgiana poate fi asezata in ballotin pe unul sau mai multe straturi. Despartitoare speciale asigura integritatea acestor bomboane de ciocolata.

Cunoscute sub denumirea de “praline belgiene” aceste bomboane de ciocolata au, de cele mai multe ori, un invelis de ciocolata care „adaposteste” o umplutura – crema delicata. Crema (umplutura) se diferentiaza prin structura, gust, ingrediente, continut de alcool etc. iar invelisul poate fi din ciocolata alba, cu lapte sau neagra.

Ballotin cu ciocolata belgiana – fericire ambalata

Aceasta modalitate de impachetare, in ballotin, este familiara datorita formei specifice a cutiei si variatiei de dimensiune standard (de la o pralina la 64). Astfel, iubitorii de ciocolata au la dispozitie variante in functie de buget si posibilitatea de a gusta sau oferi praline diverse, in functie de gusturile preferate – ciocolata belgiana alba, lapte sau neagra. Ballotin-urile pot fi completate cu alte produse Leonidas: jeleuri, drajeuri sau trufe.

Bomboane de ciocolata – un cadou special

Dedicat in mod special celor care au degustat deja ciocolata belgiana, dar nu numai, ballotin-ul cu praline belgiene asigura aprecierea unei mici atentii, unei surprize in familie, unui cadou pentru prieteni sau a unui moment de bucurie cu parteneri sau colegi.

Puteti beneficia de promotii ballotin Leonidas, discount-uri sau reduceri ciocolata belgiana accesand categoria Promotii Leonidas.