Black Friday Leonidas I Black Friday Leonidas Stefan cel Mare I Oferte Black Friday

In spiritul acestei luni, ne-am gandit sa va oferim un weekend de rasfat – Black Weekend… o reinterpretare de cateva zile a Black Friday. Aveti acum ocazia sa savurati delicatese Leonidas, si nu numai, la preturi speciale! Nu va spunem sa va grabiti neaparat, dar stocurile sunt limitate.

*Se aplica termeni si conditii speciale, precizate mai jos.

CADOURI LEONIDAS BLACK FRIDAY– GANDITI PE TERMEN LUNG 🙂

Promotia Black Black este o buna ocazie sa achizionati o parte din cadourile pe care le pregatiti pentru perioada Sarbatorilor de iarna. Nu aveti cum sa dati gres cu o cutie de praline sau de biscuiti sau unul dintre micile delicii – jeleuri, figurine de ciocolata, panettone sau tablete de ciocolata.

OFERTA LEONIDAS BLACK FRIDAY– PENTRU APROPIATI SI NU NUMAI

La urma urmei, cine spune ca trebuie sa existe o ocazie speciala pentru a face o mica bucurie unei alte persoane? E o perioada dificila, folositi orice ocazie pentru a aduce un zambet pe chipul cuiva sau chiar al voua insiva. Noi suntem aici sa livram cele mai delicate si dragalase surprize!

PROMOTIA LEONIDAS BLACK FRIDAY – O TRADITIE ANUALA

Ne place sa ne uitam la perioada de Black Friday mai mult ca o traditie anuala decat ca si zile cu promotii. Si asta pentru ca selectam atent dintre produsele noastre o gama cat mai variata pe care sa o facem accesibila.
Praline, biscuiti, panettone, ciocolata, macarons, jeleuri, cafea, figurine de ciocolata, drajeuri, sirop, miere, ceai sau vin – alegerea va apartine!

TERMENI SI CONDITII OFERTA

Va rugam luati in considerare ca aceasta promotie se supune unor termeni si conditii speciale:
– stocul oferit la reducere este limitat
– termenul de livrare este de maxim doua saptamani (incercam cat mai repede posibil dar este o perioada foarte aglomerata)
– promotia se aplica doar achizitiilor facute online si platite cu cardul
– livrarile prin curier nu pot fi controlate, dar va fi comunicat AWB-ul clientului pentru ca acesta sa poata urmari statusul
– promotia este valabila exclusiv pentru cumparatori persoane fizice; comenzile corporate nu fac parte din oferta de Black Weekend.