Ciocolata belgiana | Praline belgiene | Praline ciocolata | Bomboane de ciocolata

Ballotin-ul este o modalitate clasica si cea mai des intalnita optiune de vanzare pentru praline belgiene. Ballotin-ul cu praline belgiene este impachetat in hartie si asortat cu un panglica (ribbon) cu funda inscriptionata Leonidas, iar livrarea se face intr-o punga cadou Leonidas.

Ciocolata belgiana poate fi asezata in ballotin pe unul sau mai multe straturi, cu despartitoare speciale care asigura integritatea acestor bomboane de ciocolata.

Cunoscute sub denumirea de “praline belgiene” aceste bomboane de ciocolata sunt constituite dintr-o crema invelita in ciocolata. Crema (umplutura) se diferentiaza prin structura, gust, ingrediente, continut de alcool etc… iar invelisul poate fi din ciocolata alba, cu lapte sau neagra.

Modalitate de impachetare in ballotin, prin forma sa specifica si suita de dimensiuni posibile, pune la dispozitie variante diverse in functie de buget sau gusturile preferate: ciocolata belgiana alba, lapte sau neagra; specialitati precum jeleurile, drajeurile sau trufele

Dedicat in special celor care au degustat deja ciocolata belgiana, ballotin-ul cu praline belgiene asigura succesul unei mici atentii sau a unei degustari in familie, colegii sau prietenii.

Poti beneficia de promotii ballotin Leonidas, discount-uri sau reduceri ciocolata belgiana accesand categoria „Promotii Leonidas”