SPECIALITATI BY LEONIDAS PENTRU RASFATUL ZILNIC

SPECIALITATI BY LEONIDAS PENTRU RASFATUL ZILNIC
O pauza este binevenita in orice moment al zilei! Daca ai ajuns la acest articol inseamna ca esti de acord cu noi, ca iubesti ciocolata belgiana si apreciezi calitatea si gustul pralinelor Leonidas.

Creata sa ofere bucurie si rafinament, ciocolata Leonidas nu este doar savuroasa, ci atinge cele mai familiare simturi – auz, vaz, tactil, miros, gust – prin arta combinarii ingredientelor cu designul, varietatea texturilor si aromelor. Este un rai al aromelor exceptionale, al colectiilor atent selectate, al celor mai bune specialitati din ciocolata, preparate din cele mai bune ingrediente, cu un gust deosebit si intens.

Pentru ca ne este greu sa recomandam din multitudinea de sortimente si praline Leonidas, am facut o lista cu specialitati pe care clientii ciocolateriei noastre le aleg in mod frecvent pentru rasfatul zilnic.

Trufa Marc de Champagne
O pralina plina de rafinament, gusturi subtile, pulverizata fin cu ciocolata alba. O combinatie rara intre ciocolata alba cu lapte Leonidas si aroma cogniacului Marc de Champagne.

Pralina Floranger
O pralina intensa cu inima fructata si aroma de citrice. Acest ganache intens de ciocolata se topeste in gura, pentru a dezvalui o inima cu aroma florilor de portocal. Savureaza echilibrul perfect dintre aroma plina a ciocolatei negre Leonidas si gustul astringent al florii de portocal.

Pralina Frunza de Vanilie
O pralina in forma de frunza, cu aroma de vanilie, foarte tentanta. Sub o cochilie de ciocolata neagra intensa se ascunde o crema de lichior usor aromatizata cu extract de vanilie. Este un amestec delicios dintre delicatete si dulce.

Pralina cu unt de cacao si banane – Eve
O pralina exotica cu invelis de ciocolata cu lapte de la Leonidas. Umplutura cu textura cremoasa este o dulce si aromata crema din unt de cacao si banane.

Pralina cu crema de unt si ananas – Desire
O crema de unt cu aroma de ananas, fructata, usor picanta si exotica. Crema este invelita in ciocolata alba Leonidas si mica opera de arta are numele de pralina Desire.

Pralina cu crema de cocos – Délice
Un mariaj intre ciocolata si nuca de cocos. Sub invelisul de ciocolata cu lapte Leonidas se ascunde o umplutura irezistibila de crema de frisca si cocos. Bucurati-va si voi de acest mix subtil de ciocolata intensa si exotism.

Pralina Coco
O minge de ciocolata al carei gust te va transpune intr-un peisaj insular. Aceasta perla este umpluta cu crema de ciocolata alba, cu esenta de cocos si fulgi de cocos. Pe scurt, un rasfat pentru papilele gustative.

Pralina unt de cacao si fistic – Egina
Dulceata ei provine din invelisul de ciocolata cu lapte Leonidas, cu fragmente crocante de migdale si delicioasa umplutura pralinata.

Pralina cicolata neagra si cacao – Lima
Aroma pronuntata a ganache-ului de ciocolata originara din Mexic se imbina perfect cu invelisul de ciocolata neagra. Bucatile de boabe de cacao presarate pe invelis potenteaza intensitatea pralinei Lima.

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!