RAFINAMENT DE SEZON – CIOCOLATA CALDA PYRAMIDES LEONIDAS ep. 2

RAFINAMENT DE SEZON – CIOCOLATA CALDA PYRAMIDES LEONIDAS ep. 2

RITUAL DE PREPARE

Savuroasele Pyramides Leonidas au un ritual simplu de prepare:
  • alegeti una dintre cele patru piramide, cu arome si intensitati diferite
Pyramide Choco Latte – ganache clasic cu ciocolata cu lapte
Pyramide Cappucino – ganache cu ciocolata cu lapte si cafea 100% arabica
Pyramide Mexique – ganache din ciocolata neagra pura din Mexic cu 68% cacao
Pyramide Chai Latte – ganache din chocolata cu lapte condimentata, cu aroma de ceai chai intensificata de o atingere de miere
  • umpleti o cana cu lapte fierbinte (dar nu fiert) de vaca, degresat sau integral, lapte vegetal si adaugati piramida de ciocolata Leonidas aleasa
(Luati in calcul va rugam ca laptele vegetal, cum ar fi cel de migdale, poate avea o aroma proprie destul de puternica si poate modifica gustul ciocolatei calde).
  • amestecati si savurati pe indelete.
Si pentru ca nu dorim sa pierdeti deloc din savoarea unei ciocolate calde Leonidas, v-am pregatit mai jos trei sugestii pentru prepare corecta.
 

RETETA 1 – CIOCOLATA CALDA LEONIDAS PYRAMIDES pregatita la CUPTOR CU MICROUNDE

  1. Puneti o piramida Leonidas in cana. Adaugati 200 ml de lapte rece (integral, semi-degresat sau vegetal).
  2. Incalziti 2 minute la 950w (putere maxima). Laptele trebuie sa ajunga la cel putin 75 de grade Celsius. Aveti grija sa nu fierbeti laptele (in felul acesta nu se va forma nici pojghita deasupra).
  3. Amestecati sau bateti cu un tel mic (pentru a face ciocolata mai pufoasa) pentru 15-20 secunde. Piramida se va dizolva complet si ciocolata va deveni spumoasa.
Gata de savurat!
 

RETETA 2 – CIOCOLATA CALDA LEONIDAS PYRAMIDES pregatita CU LAPTE INCALZIT SEPARAT

  1. Incalziti 200 ml de lapte rece (integral, semi-degresat sau vegetal) intr-un vas pe aragaz. Laptele trebuie sa ajunga la maxim 75 grade Celsius, in asa fel incat sa nu fiarba.
  2. Puneti o piramida Leonidas in cana si turnati deasupra laptele fierbinte.
  3. Amestecati sau bateti cu un tel mic (pentru a face ciocolata mai pufoasa) pentru 15-20 secunde. Piramida se va dizolva complet si ciocolata va deveni spumoasa.
Gata de savurat!
 

RETETA 3 – CIOCOLATA CALDA LEONIDAS PYRAMIDES pregatita LA EXPRESOR

  1. Turnati 200 ml de lapte rece (integral, semi-degresat sau vegetal) intr-o cana. Incalziti laptele utilizand duza de abur a expresorului. Laptele trebuie sa ajunga la maxim 75 grade Celsius, in asa fel incat sa nu fiarba.
  2. Adaugati piramida Leonidas cu aroma dorita in laptele spuma.
  3. Amestecati sau bateti cu un tel mic (pentru a face ciocolata mai pufoasa) pentru aproximativ 40 de secunde. Piramida se va dizolva complet si ciocolata va deveni spumoasa.
Gata de savurat!
 

SUGESTII

Pentru eleganta, puteti presara deasupra putina pudra de cacao sau adauga putina frisca.
Ciocolata calda poate fi savurata si rece. Trebuie doar sa o puneti pentru scurt timp la frigider dupa preparare.

Va asteptam in magazin pentru a degusta una dintre delicioasele ciocolate belgiene calde Leonidas – le pregatim ca la carte!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L-V: 08:00 - 19:30 I S: 10:00 - 15:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!