PRALINE BELGIENE – GAMA DE TOAMNA

PRALINE BELGIENE – GAMA DE TOAMNA

PRALINE BELGIENE LEONIDAS CU GUST DE TOAMNA

Daca toamna ar avea gust, asa cum pretindem noi, s-ar compune din aromele speciale ale pralinelor belgiene pe care le asteptam cu mare emotie in magazin in fiecare luna august.

Anul acesta au revenit delicatele aube d’hiver, cu ciocolata cu lapte si ciocolata neagra, ciupercutele haioase cu ciocolata alba si caramel sarat si cele cu ciocolata neagra si spuma de ciocolata si simpaticele nuci cu ciocolata de lapte si crema de nuca.

Aube d’hiver sunt doua praline belgiene deosebite, precum numele pe care il au – zori de iarna. In delicatul invelis patrat de ciocolata alba sau neagra se regasesc doua straturi, de crema de lapte si ciocolata, presarate cu petale de merisoare si capsuni uscate. Gustul lor este unic, evocand dimineti brumate si reci.

Ciupercutele fac deliciul copiilor care vin in magazin – umpluturile delicioase de caramel sarat si spuma de ciocolata (indrazniti sa spuneti ca nu va lasa gura apa!) sunt acoperite de ciocolata alba si neagra in cea mai reprezentativa forma a toamnei – ciupercute patate.

Micile nuci, la fel, la mare cautare, nu ascund niciun secret – crema de nuca intr-un invelis de ciocolata belgiana cu lapte in forma de… nuca. Dar si noi ramanem cateodata fascinati in fata bolurilor cu aceste dragalase miniaturi. Si nu ne putem opri gandurile care zboara catre vreo aventura din copilarie legata de minunatul nuc din curtea bunicilor.
 

BINE DE STIUT

Nu avem obiceiul de a descrie in detaliu ingredientele pralinelor belgiene pentru ca adevarul este ca suntem specializati pe crearea de cadouri (si informatiile se regasesc pe etichete). Dar totusi, pentru ca pentru unii dintre clientii nostri este important, regasiti mai jos informatiile tehnice despre aceste simpatice praline belgiene.

Aube d’hiver

Ingrediente: zahar, lapte praf integral, unt de cacao, lapte condensat indulcit, masa de cacao, unt anhidru, smantana din lapte, sirop de glucoza, zahar invertit, merisoare, capsuni, emulgator: lecitina din soia, glicerina vegetala, arome, conservant: sorbat de potasiu, acidifiant: acid citric, pectina.
Alergeni de contact (in plus fata de cei de mai sus, cu bold): alune (alune de padure, migdale, fistic, nuci), oua.

Ciupercute

Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, sirop de glucoza fructoza, lapte integral condensat cu zahar, unt sarat, zahar caramelizat, emulgator: lecitina de soia, masa de cacao, sare caramelizata, aroma; concentrat de unt, smantana din lapte, sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, grasime din lapte, pudra de cacao slab degresata.
Alergeni de contact (in plus fata de cei de mai sus, cu bold): nuci (alune de padure, migdale, nuci pecan, fistic, nuci), gluten (grau, orz).

Nuci

Ingrediente: zahar, concentrat de unt, lapte praf integral, unt de cacao, smantana din lapte, sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, aroma, emulgator: lecitina de soia, grasime din lapte.
Alergeni de contact (in plus fata de cei de mai sus, cu bold): nuci (alune de padure, migdale, nuci pecan, fistic, nuci), gluten (grau, orz).

Si, desigur, reinnoim invitatia de a veni in magazinul nostru pentru a degusta una dintre aceste delicioase praline! (Cat mai sunt  disponibile, pentru ca anul acesta gurmanzii le-au comandat imediat dupa aparitie si adevarul este ca nu mai avem atat de multe.)
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!