PASTE 2021 – CUTIILE DE POVESTE CE DARUIESC MOMENTE DE BUCURIE , ep. 2

PASTE 2021 – CUTIILE DE POVESTE CE DARUIESC MOMENTE DE BUCURIE , ep. 2

MOMENTE DE BUCURIE SI LUX ACCESIBIL

De la inceputurile sale Leonidas si-a dorit sa ofere, prin pralinele sale remarcabile, momente de bucurie tuturor si sa faca ciocolata premium accesibila oricui.
Colectia Paste 2021 este vesela si incantatoare. Nuante de verde crud stralucitor si galben au fost alese pentru fiecare ambalaj Leonidas. Cutiile de poveste ce daruiesc momente de bucurie sunt la fel de variate ca intotdeauna.
Celebrul ballotin are hartie si panglica speciale. Cutiile cilindrice, in trei dimensiuni, rigletele, cutiile pentru ou umplut cu praline si conul cu punguta de celofan permit pralinelor sa isi etaleze „hainutele” colorate alaturi de design-ul dedicat. Cubul de Paste care include si platou de servire presat este cea mai buna optiune pentru cei care doresc sa impartaseaca momente de fericire si rasfat cu cei dragi. Desigur, nu puteau lipsi cutia de carton ovala si cutia metalica in forma de ou!
Fiecare cutie in editie limitata este un ambalaj elegant si cochet pentru pralinele clasice sau miniouale din ciocolata belgiana de cea mai buna calitate. In orice forma, vor darui momente de bucurie celor care le primesc!
 

EDITIA SPECIALA PASTE 2021

Editia speciala Paste 2021 are ca si vedeta Iepurasul de Paste schitat din praf de stele. Prezent pe ambalajele dedicate, de un verde primavaratic si luminos, este insotit de minioua lucioase, margarete delicate si panglici cu figurine. Design-ul inspira fericire si voiosie; iepurasul si-a indeplinit misiunea!
Desigur, editia speciala include si produsele Leonidas din ciocolata belgiana de sezon. Miniouale de ciocolata sunt invelite individual in folie colorata, fiecare culoare invocand o aroma si o compozitie unice. Nu lipsesc jumatatile de ou umplute cu praline sau figurinele de ciocolata. Simpaticele figurine pot fi iepurasi, cocosi, oua de diferite dimensiuni, din ciocolata cu lapte sau neagra.
Maestrii ciocolatieri pregatesc aceste produse din ciocolata belgiana Leonidas. Aceasta nu contine ulei de palmier si este preparata cu unt de cacao pur 100%! Iar cutiile de poveste sunt pe masura creatiilor lor delicate si delicioase!
 

MAI MULT DECAT CADOURI – CLIPE DE FERICIRE AUTENTICA

Orice surpriza Leonidas este mai mult decat un cadou. Fie ca este destinat celor apropiati sau colaboratorilor sau un rasfat personal, cadoul Leonidas este menit sa ofere clipe de fericire si zambete!
Fiecare ciocolaterie Leonidas este curatorul editiilor limitate de sezon anuale. Si chiar si noi asteptam cu nerabdare fiecare lansare si ne bucuram de fiecare design, ambalaj nou si fiecare pralina noua!
Editia speciala Paste 2021, exuberanta si eleganta in acelasi timp, permite combinatii variate. Chiar daca optati pentru un cadou cu un singur produs sau o alaturare de mai multe, ele se vor transforma in momente de bucurie! Ca sa va facem alegerea mai usoara, puteti vizita sectiunea „Cosuri cadou Paste”.

Va asteptam si in magazin pentru a alege din timp un cadou dulce si stralucitor pentru cei dragi!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!