Comanda ciocolata si trimite cadouri! Livram maine prin Fan Courier in Bucuresti si in tara. Vezi colectie de Paste >>

CADOURI DULCI DE MOS NICOLAE

CADOURI DULCI DE MOS NICOLAE

MOS NICOLAE – FAVORITUL COPIILOR

Mos Nicolae este favoritul copiilor, asteptat cu nerabdare pentru a pune cadouri in ghetutele copiilor cuminti. Venirea sa, in noaptea de 5 spre 6 decembrie, anunta inceputul sezonului de iarna si este o mare sarbatoare pentru cei mici. Asimilat diferit in diverse culturi, Sfantul Nicolae este considerat protectorul copiilor si celor mai putin favorizati de soarta, amintindu-ne faptul ca generozitatea si bunatatea se ascund in cele mai mici gesturi.  
 

CADOURI PENTRU GHETUTELE TUTUROR

Am ales dintre produsele noastre de pe ciocolaterieonline.ro selectii care pot deveni cadouri pentru ghetutele tuturor. 
Ciocolata si specialitatile cu ciocolata belgiana Leonidas sunt surpriza dulce ideala, singure sau in combinatii cu alte produse: ciocolata calda (piramide), batoane, batoane cu nuca de cocos, lollipop, caramele, nougat, figurine, tablete, ballotin cu praline, crousty, creioane colorate, mendiants, orangettes, minigloburi si minibilute emoji, cutii cadou de carton sau metal cu praline, biscuiti sau simpaticul calendar advent.
Le puteti completa sau combina cu: biscuiti, creme tartinabile, drajeuri, jeleuri din fructe, turta dulce de Nurnberg, ceai de fructe, siropuri, panettone.
Fiecare dintre aceste delicatese poate fi un cadou menit sa aduca momente de fericire celor mici... dar si celor mari. 
 

COMENZI CADOURI DE MOS NICOLAE

Primele zile ale lunii decembrie sunt mereu aglomerate cu multe comenzi de cadouri de Sf. Andrei, Ziua Nationala si Mos Nicolae. Puteti preveni alergatura si oboseala acestor zile comandand din timp cadourile dorite si selectand data de livrare in preajma zilei de 5.12. Trebuie sa va asigurati ca Mos Nicolae umple la timp ghetutele micutilor cu bunatati!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!