Comanda ciocolata si trimite cadouri! Livram maine prin Fan Courier in Bucuresti si in tara. Vezi colectie de Paste >>

EDITIA SPECIALA LEONIDAS CRACIUN 2021

EDITIA SPECIALA LEONIDAS CRACIUN 2021

MOMENTE DE BUCURIE SI LUX ACCESIBIL

De la inceputurile sale Leonidas si-a dorit sa ofere, prin pralinele sale remarcabile, momente de bucurie autentica tuturor si sa faca ciocolata premium accesibila oricui.
Editia speciala Leonidas Craciun este eleganta si catifelata. Rosul intens, auriul si albul au fost alese pentru ambalajele variate dedicate pralinelor si figurinelor.
Celebrul ballotin are hartie si panglica speciale. Cutiile cilindrice, in trei dimensiuni, rigletele, ursuletul Leo si conul cu punguta de celofan permit pralinelor sa isi etaleze „hainutele” colorate alaturi de design-ul dedicat. Cutiile rosii sau albe, in forma de bradut, patrate sau dreptunghiulare si cutia speciala pentru calendarul Advent sunt potrivite pentru a impartasi momente de fericire si rasfat cu cei dragi.
Fiecare cutie din colectia limitata dedicata Sarbatorilor de iarna este un ambalaj elegant si cochet pentru pralinele clasice, pralinele bradut sau minigloburile din ciocolata belgiana de cea mai buna calitate. In orice forma, vor darui momente de bucurie celor care le primesc!
 

EDITIA SPECIALA CRACIUN 2021

Editia speciala Craciun 2021 are ca simbol o steluta din praf de stele. Prezenta pe ambalajele dedicate, eleganta si vesela, este insotita de o „ploaie” de praf de stele. Design-ul inspira caldura si confort, aducandu-ne aminte de Craciunuri de poveste si bucuria de a fi alaturi de cei dragi.

Desigur, editia speciala include si produsele Leonidas din ciocolata belgiana de sezon. Minigloburile de ciocolata sunt invelite individual in folie colorata, fiecare culoare invocand o aroma si o compozitie unice. Pralinele in forma de bradut completeaza festiv pralinele clasice. Lollipop-urile si figurinele sunt piesele centrale, fiind cele mai variate. Preparate din ciocolata alba, neagra sau cu lapte, decorate superb, au dimensiuni si gramaje diferite si sunt absolut delicioase. Reni, maimutele, ursuleti, Mosi Craciuni joviali, braduti, omuleti de zapada, catelusi, pisicute, buturuga cu praline – toate figurinele sunt delicate si vesele.
Maestrii ciocolatieri pregatesc aceste produse din cea mai buna ciocolata belgiana Leonidas. Aceasta nu contine ulei de palmier si este preparata cu unt de cacao pur 100%, din boabe de cacao provenite din plantatii sustenabile! Iar cutiile de poveste sunt pe masura creatiilor delicate si gustoase!
 

MAI MULT DECAT UN CADOU – CLIPE DE FERICIRE AUTENTICA

Orice cadou Leonidas, oferit cu ocazia Sarbatorilor de iarna, este mai mult decat atat. Fie ca este destinat celor apropiati sau colaboratorilor sau un rasfat personal, cadoul Leonidas este menit sa ofere clipe de fericire si zambete!
Fiecare ciocolaterie Leonidas este curatorul editiilor limitate de sezon anuale. Si chiar si noi asteptam cu nerabdare fiecare lansare si ne bucuram de fiecare design, ambalaj nou si fiecare pralina noua!
Colectia Craciun 2021, eleganta si bogata in acelasi timp, permite combinatii variate. Chiar daca optati pentru un cadou cu un singur produs sau o alaturare de mai multe produse, ele se vor transforma in imbratisari calde si momente de bucurie impartasita! Daca preferati combinatiile noastre de ciocolata Leonidas si alte produse gourmet alese, vizitati sectiunea „Cosuri cadou Craciun” dedicata.

Va asteptam si in ciocolateriile noastre, din Mall Veranda (etaj 1) si Stefan cel Mare 29-31, pentru a alege din timp un cadou dulce si stralucitor pentru cei dragi!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!