DESOBRY BISCUITI LUX – ISTORIA FASCINANTA A UNEI MARCI BELGIENE CELEBRE, ep. 1

DESOBRY BISCUITI LUX – ISTORIA FASCINANTA A UNEI MARCI BELGIENE CELEBRE, ep. 1

ISTORIA DESOBRY BISCUITI LUX INCEPE IN 1947

Povestea Desobry biscuiti lux a inceput in 1947, cand Leon Desobry a inceput sa coaca biscuiti in micul sau atelier, utilizand propriile retete. Mirosul ciocolatei belgiene si biscuitilor proaspeti si deliciosi s-a raspandit in micul cartier – bunatati care urmau sa fie savurate mai mult de jumatate de secol!

Compania a crescut, a fost vanduta de mai multe ori iar in 2000 a redevenit un brand integral belgian.

Acesta a fost un nou inceput pentru fabrica. Noul management belgian a decis sa imbunatateasca procesele de productie, calitatea si sa axeze cultura companiei pe inovatie.

Astazi Desobry este un producator de peste 45 de sortimente de biscuiti, distribuiti in mai mult de 40 de tari. Ultimii biscuiti lansati (ganache, perles, craquants) au avut un foarte mare succes; la fel au avut si ambalajele cochete si practice.

Decenii mai tarziu, Desobry inca mai pastreaza reteta secreta spre deliciul clientilor din intreaga lume. Rezultat al excelentei culinare, biscuitii Desobry sunt produs autentic belgian preparati cu ciocolata belgiana, de unde si gustul lor unic! Considerati unii dintre cei mai deliciosi biscuiti, sunt produsi in fabrica din Tournai, respectand cele mai stricte standarde de calitate.
 

UN MIC BISCUIT BELGIAN, REPREZENTATIV PENTRU ARTA CULINARA BELGIANA

Belgia are o istorie gastronomica impresionanta: bere, ciocolata, speculoos, vafe, chips, waterzooi… O tara mica care a daruit lumii gusturi si arome spectaculoase. Producatorii delicatilor biscuiti Desobry sunt mandri sa apartina acestei culturi si sa isi aduca contributia in domeniul artelor culinare belgiene. Spun mereu ca trebuie doar sa gustati unul dintre deliciosii lor biscuiti belgieni ca sa convingeti de faptul ca au de ce sa fie mandri de produsele lor. Si noi ii credem!

Retetele de biscuiti Desobry balanseaza subtil dedicatia pentru traditie si dorinta de a inova.

Cei mai spectaculosi sunt cu siguranta Perle, o combinatie neasteptata de biscuit crocant, crema fina si invelis de ciocolata belgiana – un biscuit-pralina. Dar cu nimic mai prejos sunt si biscuitii simpli sau cu unt, fini si crocanti, „stropiti” cu ciocolata belgiana cu lapte, ciocolata neagra sau alba, crema de cafea, scortisoara, alune, migdale sau orez expandat.

In „episoadele” urmatoare va vom povesti mai mult despre sortimentele Desobry pe care le-am adus in ciocolateria noastra Leonidas Stefan cel Mare!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!