DESOBRY BISCUITI LUX – DELICII CU CIOCOLATA BELGIANA IN CUTII ADORABILE; ep. 3

DESOBRY BISCUITI LUX – DELICII CU CIOCOLATA BELGIANA IN CUTII ADORABILE; ep. 3

DELICII CU CIOCOLATA BELGIANA DESOBRY SI CUTIILE LOR FERMECATOARE

Anul acesta delicii cu ciocolata belgiana Desobry au poposit in ciocolateria noastra in cinci variante.

Am ales doua dintre variantele de biscuiti-pralina, Perle Praline Desobry si Perle Noir Desobry.

Perle Praline Desobry Irresistible sunt o compozitie subtila de crema de alune de padure prajite si ciocolata cu lapte belgiana. Sub ciocolata delicioasa veti descoperi crema de pralina pe un biscuit subtire si crocant.

Perle Noir Desobry Intense sunt biscuitii ideali pentru iubitorii de ciocolata neagra. Daca reusiti sa faceti fata invelisului de ciocolata neagra intensa stropit cu bucatele de boabe de cacao, veti fi cu siguranta cuceriti de mousse-ul onctuos si cremos de ciocolata.

La aceste game se adauga trei cutii deosebite, ce cuprind asortimente de biscuiti deliciosi. Cele trei cutii cu design elegant sunt ideale ca si cadouri pentru aceste Sarbatori de iarna.

Belgian Selection XMAS 2020 Desobry are o eleganta clasica si un design dedicat de Craciun, cutia avand clapeta magnetica. Asortimentul de biscuiti este format din Perle Noir Intense, Ganache Coco, Ganache Caramel, Mignardise Cafe si Mignardise Vanille.

Tin Red Desobry este o cutie de metal, rosie sidef, cu design delicat. Asortimentul este variat, cutia contine 12 varietati de biscuiti: Havana, Salsa, Koala Blanc, Koala Lait, Ganache Coco, Cannes, Delicieux, Ghana Noir, Mignardise Cafe, Baila, Swing si Gourmandise.

Belgian Selection Desobry are un design vesel si irezistibil de elegant, cutia avand clapeta magnetica. Ea contine: Perle Noir Intense, Ganache Coco, Ganache Caramel, Mignardise Cafe si Mignardise Vanille.
 

CATEVA SECRETE ALE INGREDIENTELOR BISCUITILOR DESOBRY

Biscuitii lux Desobry sunt preparati doar cu ingrediente naturale. Nu se folosesc arome si coloranti artificiali. Nu se folosesc conservanti. Contin doar oua de la gaini crescute la sol si produse certificate RSPO – ingrediente din gama uleiului de palmier certificate ca fiind produse sustenabil.
Deliciile Desobry ofera ce e mai bun din ambele lumi – ciocolata belgiana autentica si biscuiti de o calitate impecabila, care au adus companiei si titlul de Maitre Biscuitier.

Delicatii biscuiti si cutiile lor fermecatoare sunt disponibili in ciocolateria noastra, individual sau in cutiile cadou de Sarbatori. Speram ca ii veti savura cu aceeasi bucurie cu care ii rontaim si noi in birou la cafea!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!