DE 8 MARTIE, MULTUMESTE-I CU PRALINE BELGIENE LEONIDAS

DE 8 MARTIE, MULTUMESTE-I CU PRALINE BELGIENE LEONIDAS

CE NU POATE LIPSI DIN CADOUL DE 8 MARTIE

Cu fiecare ocazie speciala sau la sarbatori marcate de placerea de a darui, pornim in cautarea a zeci de idei… Ce ar fi ca de data aceasta, pentru Ziua Femeii, sa pornim invers. Sa ne intrebam ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-un cadou dedicat mamelor, iubitelor, prietenelor, colegelor de munca, partenerelor de business?

Ei bine, am putea gasi multe raspunsuri, dar noi mizam pe ceva preferat de femeile din intreaga lume: ciocolata. Si daca nu ne credeti, studiile despre preferintele femeilor in materie de cadouri ne sustin afirmatia.
 

PRALINELE LEONIDAS – O ALEGERE EXCELENTA

Ceva atat de simplu, dar delicat si bun, ciocolata poate face diferenta cand o integram cadourilor noastre, deoarece insenineaza orice zi. Iar daca vrei sa ii arati pretuirea si sa ii multumesti, atunci alege sortimente rafinate de ciocolata belgiana. Si nu orice ciocolata, ci una de calitate, creata cu cacao pura 100% de Leonidas, promotorul pralinelor accesibile.
 

CADOURI 1-8 MARTIE

Maestrii ciocolatieri au grija ca an de an sa isi foloseasca magia pentru a crea cele mai distinse sortimente de praline belgiene, figurine si tablete de ciocolata si multe alte bunatati pe care le includem in elegantele cosuri cadou de 1-8 Martie.

Sigur cauti cadouri de 1-8 Martie si pentru femeile cu care lucrezi, partenerele de afaceri, etc. -  apeleaza cu incredere la Leonidas Stefan cel Mare. Avem o oferta de cosuri corporate 1-8 Martie care te vor salva si le vor cuceri instant.

In plus, nu uita ca le personalizam si iti oferim asistenta in alegerea cosului potrivit. Poti selecta tu insuti ce produse doresti sa fie incluse, in functie de bugetul tau, nivelul ierarhic al femeilor carora vrei sa le oferi cosurile cadou, culorile ambalajelor.

Ce contin cutiile cadou de 1-8 martie? Atat cutiile cat si cosurile cadou contin praline si produse de confiserie Leonidas care vor crea amintiri dulci femeilor carora le oferiti. Iar pentru un plus de rasfat, puteti alege cosuri premium, care contin obligatoriu ciocolata belgiana sau praline si produse complementare, precum cafea, biscuiti, panettone, vin, dulceata sau bauturi fine, cu scopul de a le oferi destinatarelor experienta unor gusturi deosebite.

Toata inspiratia de care aveti nevoie pentru a darui am inclus-o in Catalogul Leonidas Primavara 2019, pe care il puteti consulta si online, AICI

De 8 Martie, multumiti-le tuturor femeilor cu praline belgiene!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!