DARUIESTE UN MARTISOR DIN CIOCOLATA BELGIANA LEONIDAS

DARUIESTE UN MARTISOR DIN CIOCOLATA BELGIANA LEONIDAS
Cu o floare nu se face primavara, dar cu martisorul potrivit sigur vei reusi sa incalzesti orice inceput de martie. Si ce cadouri de 1 Martie adora sa primeasca orice femeie, pe langa clasicele brose, flori sau bratari? Ciocolata… multa ciocolata. Cel putin asta observam noi de atatia ani, de cand femeile, indiferent de varsta, trec pragul ciocolateriei Leonidas – Stefan cel Mare, pentru a-si rasfata papilele gustative cu gustul bogat, fin si aromat al pralinelor belgiene.

Pentru a te a inspira am lansat Catalogul Leonidas Primavara 2021, cu o varietate de sortimente de praline si cadouri de 1-8 Martie. Pentru o luna plina de ciocolata, iubire si daruire si de ce nu, o primavara de ciocolata belgiana. Cui ii poti darui ciocolata Leonidas de Martisor? Aseaza-te confortabil, savureaza un Manon Cafe pentru energie, ia-ti un pix, o foaie si apuca-te de lista.
 

CADOURI MARTISOR PENTRU FEMEILE DIN VIATA TA

Sigur vei dori sa iti rasfeti mama, bunica, sora, nepoata, fetita, matusa, verisoara, prietena, colega de munca si de ce nu, o vecina. Iar partenera de cuplu se afla in topul listei negresit.

Iti propunem combinatii delicioase de cosuri cadou de Martisor. Poti alege praline, tablete de ciocolata, figurine tematice, oferite individual sau incluse in cosuri cadou, alaturi de alte produse speciale. Pentru a o impresiona, alege inimioare asortate Leonidas din ciocolata pura, langa florile ei preferate sau cauta aici cadouri de martisor.
 

MARTISOARE CORPORATE

Toate produsele Leonidas pot deveni un cadou memorabil pentru partenerii tai de business, in mapele de prezentare de la conferintele sau evenimentele organizate, oferite agentiilor de publicitate, furnizorilor cu care lucrezi si de ce nu, poti alege ceva simbolic si pentru angajatele tale.

Sigur vei dori sa le arati aprecierea si sa le multumesti, iar pentru aceasta iti vom ambala cadourile corporate cat mai atragator si elegant.

Iti recomandam cosuri corporate pentru 1-8 Martie, personalizate in functie de nevoile si bugetul tau, nivelul ierarhic al femeilor care iti sunt partenere de afacere, angajate, furnizori, etc. si tipul produselor (praline, tablete de ciocolata, figurine, vin, cafea, etc.).

Vino si in ciocolateria Leonidas din bulevardul Stefan cel Mare, nr. 29-31, pentru a te convinge ca 1 Martie se anunta a fi delicios pentru toata lumea. Colectia din catalog este atat de variata, incat poti cumpara o multime de martisoare dulci, asta daca mai apuci… Pofticiosii dau deja navala in magazin si online, asa ca grabeste-te!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!