Comanda ciocolata si trimite cadouri! Livram maine prin Fan Courier in Bucuresti si in tara. Vezi colectie de Paste >>

ACEST CRACIUN LEONIDAS VA FI MMMMAGIC

ACEST CRACIUN LEONIDAS VA FI MMMMAGIC

UN CRACIUN LEONIDAS MAGIC

Anul acesta, mai mult ca niciodata, avem nevoie de magie in viata noastra. Indiferent insa de cum vor arata sarbatorile de iarna in lume, vom fi mai constienti de cat de pretiosi sunt oamenii dragi din viata noastra. Noi putem sa contribuim cu ciocolata belgiana delicioasa si sa sugeram momente de bucurie impartasita la deschiderea unui cadou intr-o dimineata de Craciun Leonidas Magic.

De-a lungul anilor, maestrii ciocolatieri Leonidas si-au cultivat expertiza de a ne rasfata papilele gustative si de a ne oferi momente de neuitat impreuna.

Pentru Sarbatorile de iarna 2020 revin micii braduti de Craciun Leonidas, care au fost de mare succes il ultimii ani, dar si simpaticele bilute de ciocolata de Craciun, si ele foarte apreciate.

Noutatea acestui an este din segmentul de ambalaje: in 2019, „cutia cu fericire” Leonidas cu brad de Craciun a fermecat cumparatorii, inspirandu-ne sa reinnoim designul in acelasi stil pentru Sarbatorile de iarna din 2020. De aceasta data, am ales un motiv legat de stelute, pentru a oferi ciocolatei noastre belgiene „scantei” suplimentare.
 

CE CADOURI MINUNATE PUTETI OFERI SARBATORILE ACESTEA?

Pentru ca Sarbatorile de iarna din acest an au nevoie de magie, am cautat cat mai multe produse speciale pentru a putea crea cadouri Leonidas deosebite.

Cu siguranta favoritele vor ramane ballotin-urile de diverse marimi, cu selectii de praline Leonidas si ambalaj festiv. Pentru iubitorii de frumos, cutiile de praline sunt o alegere eleganta (carton sau metal, de diferite forme si dimensiuni). „Cutia rosie cu fericire” cu steluta va fi hitul sezonului fara indoiala. Designul vesel si cald este reluat pe mai multe tipuri de cutii si se completeaza perfect cu accesoriile unui cadou Leonidas.

Puteti adauga sau cumpara separat simpaticele figurine Leonidas de ciocolata belgiana de sezon, panetone, biscuiti deliciosi, drajeuri, jeleuri, cafea, vin sau macarons.

Recomandam cu caldura bradutii de ciocolata Leonidas, bilutele de Craciun, figurinele si lollipops Leonidas precum si tabletele de ciocolata.

Revenim pentru aceste Sarbatori si cu sugestiile de cadouri combinate. Cutiile noastre vor cuprinde selectii de produse potrivite atat pentru un gest cald fata de cei dragi, un gest de apreciere fata de clienti, colegi sau parteneri sau pur si simplu un gest de rasfat pentru tine insati/insuti pentru un an greu!

Va sfatuim anul acesta sa va ganditi si sa rezervati din timp ce va doriti, chiar daca data de livrare va fi mai aproape de Sarbatori. Va fi o perioada aglomerata si ne dorim sa putem oferi momente magice tuturor!

Si, desigur, reinnoim invitatia de a veni in magazinul Leonidas Stefan cel Mare pentru a degusta pralinele noastre si a va asista in a crea cadouri delicioase si surprize memorabile!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!