CIOCOLATA POTRIVITA PENTRU ZILE ONOMASTICE, ANIVERSARI SAU MOMENTE MAI SPECIALE

CIOCOLATA POTRIVITA PENTRU ZILE ONOMASTICE, ANIVERSARI SAU MOMENTE MAI SPECIALE
Cand vine vorba de cadouri sau atentii simbolice, nu exista persoana careia sa nu-i placa sa ofere sau sa primeasca cadouri, indiferent de statutul social, varsta sau gen. Un cadou trebuie sa fie frumos, util si sa aduca placere destinatarului, sa-i arate toata pretuirea pe care i-o purtam.

Suna perfect, dar unde il gasim? Fara a fi prea subiectivi, noi credem ca ciocolata de calitate poate fi mai mult decat un simplu accesoriu oferit langa alte cadouri, devenind ea insasi vedeta si creand experiente savuroase.

Fie ca celebram o zi de nastere, de nume, o sarbatoare importanta (Paste, Craciun, 8 Martie etc.) sau pur si simplu ne place sa daruim cadouri oamenilor dragi fara o ocazie anume, multe studii plaseaza ciocolata in topul preferintelor.

Ciocolata este un cadou potrivit, daca este de calitate, bineinteles, asa cum este ciocolata belgiana de la Leonidas. Este pentru toate varstele, ne face sa ne simtim copii, o putem oferi in forme diferite de la praline la tablete sau figurine si ne aduce multa fericire.

La zilele onomastice, poti sublinia delicatetea, eleganta si importanta persoanelor dragi, oferindu-le o cutie de trufe clasice Leonidas. O atingere de cacao pe o baza de ciocolata cremoasa, trufele Leonidas sunt combinatia perfecta de ciocolata neagra si lapte, invaluite intr-un strat fin de ciocolata amaruie si pudrate cu cacao pura. Savurati-le impreuna si energia transmisa de ciocolata va crea o conexiune unica.

Daca oferiti cadouri de ciocolata cu ocazia aniversarii zilei de nastere, alegeti un mix de praline Leonidas Ballotin Petit. Amalgamul de gusturi si texturi vor crea amintiri perfecte. Savurati impreuna un pahar de vin si o pralina fina cu aroma patrunzatoare, pentru experiente pline de emotie.

Adorati sa daruiti si sa primiti? Transformati clipele petrecute cu persoanele dragi in ocazii speciale, impartind arome. Ofera o tableta de ciocolata  sau o caseta de praline cu lichior si bucurati-va impreuna de aromele delicate.

Orice cadou de ciocolata Leonidas veti alege, pot fi impachetate dupa preferintele voastre: ballotin, cutii variate dupa culoare, numarul de praline, materialul din care sunt confectionate (carton, lemn, metal, plastic transparent), forme speciale sau cutii personalizate cu mesaje speciale.

O sarbatoare de sezon, o zi de nastere, o cina romantica, o vizita la parinti sau la alte persoane dragi, o petrecere, o iesire cu prietenii sunt doar cateva dintre ocaziile pentru care veti gasi inspiratie pentru cadourile potrivite in ciocolateria Leonidas Stefan cel Mare.

Noi va asteptam cu drag!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!