CE BEM IN SEZONUL CALD?

CE BEM IN SEZONUL CALD?
Dupa zile intregi de ploi si cer noros, arsita verii ne saluta prietenos si ne imbie la arome proaspete si bauturi racoritoare. Si pentru ca vorbim de inceputul unor zile caniculare, trebuie mai mult ca oricand sa ne hidratam. Ce ar trebui sa bem in sezonul cald este intrebarea la care vom incerca sa raspundem in continuare.

Rece sau cald? Desi multora ni se pare ciudat sa alegem o bautura calda vara si tindem sa bem lichidele cat mai reci, acest lucru este daunator pentru organismul nostru, conform specialistilor. Acestia considera apa calda mai usor de tolerat pentru organism, decat cea consumata direct de la frigider. Nu degeaba popoarele asiatice nu concep sa bea apa cu cuburi de gheata.

Lichidele la temperatura camerei sau si mai calde stimuleaza circulatia sanguina, imbunatatind functiile gastro-intestinale, pe cand cele foarte reci sunt asimilate foarte greu. Asadar, nu-i de mirare ca multe persoane consuma bauturi calde si vara – ceaiuri, ciocolata calda, cappuccino, cafea etc.

Apa minerala sau plata? In mod obisnuit apa minerala nu este recomandata de nutritionisti, insa vara aceasta ocupa un loc important in “dieta” noastra, contribuind la refacerea stocului de minerale pierdute de organism prin transpiratie.
Totusi nu trebuie sa exageram consumand exclusiv apa minerala. Putem echilibra prin consumul de lactate sau bauturi calde – frappe, ciocolata calda, cappuccino, cafea, ceaiuri si nelipsitele sortimente specifice verii.

Vedetele sanatoase ale sezonului cald raman insa sucurile naturale, limonadele, citronadele si apa. Aici putem alege dintr-o gama variata de sortimente cu fructe specifice sezonului cald, exotice sau autohtone. Este cunoscut faptul ca aceste bauturi fructate taie senzatia de sete si echilibreaza cantitatea de minerale si vitamine din organism.

Iar pentru a nu va simti molesiti in zilele caniculare, va puteti rasfata si energiza cu un gelato delicios si praline Leonidas, in variantele preferate, cu umpluturi fructate, lichioruri fine si arome exotice.

Va asteptam in ciocolateria Leonidas din Soseaua Stefan cel Mare nr. 29-31 pentru a va lua portia de hidratare si energie premium, de dimineata pana seara, toata vara!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!