CATALOG CRACIUN 2020 – CRACIUNUL MMMMAGIC LEONIDAS

CATALOG CRACIUN 2020 – CRACIUNUL MMMMAGIC LEONIDAS

CATALOG LEONIDAS CRACIUN 2020 – vezi >>

Ca in fiecare an, ne-a facut o deosebita placere sa pregatim un catalog de Craciun 2020. Dedicat de fapt Sarbatorilor de iarna, catalogul ne permite sa va facem recomandari de cadouri pentru cea mai plina de bucurie perioada a anului.

V-am povestit in articolul trecut dedicat despre surprizele pe care le pregatim. Le-am asezat acum frumos in pagina si am adaugat poze facute recent. Speram sa va fie de folos in a selecta momente de fericire pentru cei dragi si, de ce nu, pentru voi insiva.
 

CADOURI LEONIDAS

Bilutele Leonidas de Craciun, alaturi de pralinele belgiene clasice, au anul acesta ambalaje magice in editie limitata. Cutia in forma de bradut, conurile, riglette si cutiile rotunde de plastic sunt atat de frumoase incat par presarate cu praf de zane. Se adauga cutiile cu „fericire” patrate si calendarul Advent, precum si cutia Premium alba.

Nu lipsesc nici in acest an iubitele figurine de ciocolata Leonidas, cu ciocolata alba, neagra sau cu lapte. Si am adaugat o selectie bogata de produse de confiserie: ciocolata tartinabila, nuga, tablete, jeleuri, drajeuri, panettone, macaron si biscuiti deliciosi.

Noi apreciem mult bauturile calde asa ca am completat catalogul cu cafeaua si ceaiul nostru preferate, alaturi de o mica selectie de siropuri si vinuri.

Lista sugestiilor se incheie cu elegantele ballotin si cutii de bomboane belgiene, care au ambalaj festiv si panglici vesele. Potrivite pentru orice ocazie, sunt cel mai mult apreciate in perioada Sarbatorilor de iarna!
 

COSURI LEONIDAS CU CIOCOLATA SI ALTE BUNATATI

Din toate produsele individuale puteti alcatui cosuri-cadou. Pentru doritori am pregatit si noi o gama de cadouri corporate Craciun. Ele sunt construite in jurul gamei de produse Leonidas, la care am adaugat biscuiti premium, specialitati, panettone, cafea, vinuri si bauturi tari.

Am incercat sa oferim combinatii variate cu pret atractiv, pentru toate bugetele. In cazul in care unul dintre produse devine indisponibil, il putem inlocui cu un alt produs, similar ca pret. Am invatat din experienta anilor trecuti si cadourile sunt compozitii echilibrate, fara a isi pierde din aspectul gourmet.  

Nu uitati: puteti rezerva de pe acum un cadou, chiar daca programam livrarea in preajma sarbatorilor. Va sfatuim sa faceti acest lucru deoarece se anunta o perioada aglomerata.

Speram ca mmmmagia unui Craciun Leonidas sa va infrumuseteze Sarbatorile de iarna! Si ne dorim ca micul nostru catalog sa va dea motive de bucurie de pe acum!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!