CAFEAUA ARTIZANALA SI SECRETELE EI

CAFEAUA ARTIZANALA SI SECRETELE EI
Un mic dejun, dimineata la birou, o pauza relaxanta la munca, o iesire in oras, o petrecere care se incheie in zorii zilei, toate acestea incep cu o cafea.

Consumam zilnic cafea si o servim sub forma de latte, ristretto, moccacino, espresso, ness etc., cu numeroase texturi si arome – cu lapte, zahar, scortisoara sau ciocolata. Asadar nu vorbim de o simpla bautura, ci chiar despre un stil de viata.

Ca orice mare degustator si iubitor de cafea, cu siguranta ai incercat o multime de sortimente, si acest lucru te-a facut sa devii poate mai exigent in privinta aromei acesteia. Noi cu siguranta am devenit!

De aceea in ciocolateria noastra din Soseaua Stefan cel Mare vei gasi sortimente delicioase de cafea artizanala, pentru experiente zilnice remarcabile. Am selectat cafea de calitate superioara de la Imping’s Kaffee, ideala pentru a fi asortata cu pralinele si ciocolata Leonidas.

Infiintata in 1875, Imping’s Kaffee a luat medalii de aur pe piata de profil din Germania, fiind desemnata de catre Asociatia Producatorilor Germani de Cafea Prajita:
- cea mai buna cafea pentru filtru – in 2011
- cea mai buna cafea espresso - in 2011 si 2012
- cea mai buna cafea gourmet – in 2012
Este o cafea prajita artizanal cu un caracter puternic si aroma autentica, definita de un amestec de robusta si arabica din cele mai bune zone de cultivare. In urma prajirii atente, cafeaua dezvolta un corp pronuntat, dar cu notele fine ale boabelor de foarte buna calitate. Iar daca nu stiati, sortimentul de cafea Bio provine chiar din zonele de altitudine din Mexic, Peru si Guatemala.

Cu adevarat speciala este gama Mocca de la Imping, cafea arabica din Etiopia, pura 100%, macinata special. Este o cafea pregnanta, cu o consistenta puternica, gust plin si voluminos pe cerul gurii, cu aciditate scazuta. Aroma intensa ii confera o reputatie superioara, iar notele de ciocolata si gustul delicat o recomanda a fi savurata fara zahar sau cu foarte putin adaugat. Poti sa o pregatesti dupa gustul propriu, prin ajustarea cantitatii de cafea, tinand cont de volumul de apa, astfel incat sa te poti bucura de o cafea excelenta.

Indiferent ce varianta preferi, o poti consuma atat in cochetul nostru Leonidas Chocolates Cafe, o poti lua cu tine la birou sau pur si simplu poti achizitiona pentru acasa un pachet de cafea bun pentru a te bucura de ea si cand nu ajungi la noi.

Asadar, cu o oferta completa de produse din ciocolata, biscuiti, produse de confiserie si alte dulciuri, dar si cu gama noastra de cafea artizanala din boabe de cea mai buna calitate, te vei rasfata din plin.

Locuiesti in Bucuresti sau esti in vizita? Treci pe la noi. Ne gasesti in ciocolateria Leonidas din Soseaua Stefan cel Mare, nr. 29-31 sau viziteaza-ne site-ul pentru a-ti alege produsele preferate.

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!