Cadouri pentru a spune Multumesc!

Cadouri pentru a spune Multumesc!
Cadouri pentru a spune Multumesc!... Multumesc este un mesaj atat de simplu, dar atat de frumos, poate ajunge la inima oricui. Pralinele de ciocolata Leonidas pot spune Multumesc! in cel mai delicios mod posibil, de neuitat atat pentru tine, cat si pentru destinatar. La www.ciocolaterieonline.ro oferim livrare cadouri pentru a spune Multumesc! la domiciliu sau la birou, oriunde in Romania. 

Lăsați ciocolata noastră să devină mesagera bucuriei.  Ciocolata Leonidas poate să spună mulțumesc din toată inima ta. O modalitate adorabilă de a-ți arăta recunoștința, cu o mare simplitate. Spune mulțumesc cu artificii de gust!

Ai fost invitat? Cineva te-a ajutat? Ai vrea să spui un călduros mulțumesc. Oferă plăcere persoanei: oferă-i o cutie de ciocolată Leonidas de pe CiocolaterieOnline.ro. Toată recunoștința ta este cuprinsă în această cutie de delicii. Fiecare bucată de ciocolată este un mulțumesc de savurat. Te-a făcut cineva fericit? Oferă-i în schimb o cutie fină de fericire.Există multe situații în care poți simți nevoia să mulțumești și să arăți recunoștință cu un cadou. Iată câteva exemple:

1. Când cineva te ajută într-un moment dificil sau te sprijină într-o situație stresantă.
2. După ce primești un cadou sau o surpriză neașteptată.
3. Când cineva îți oferă un sfat valoros sau o îndrumare utilă.
4. La aniversarea unei realizări importante sau a unei etape în viață.
5. După ce primești ajutor în rezolvarea unei probleme.
6. În urma unei colaborări de succes sau a unei relații de afaceri bune.
7. La finalul unui proiect sau a unei sarcini pe care cineva a făcut-o pentru tine.
8. Când cineva îți oferă un sprijin emoțional sau moral într-un moment dificil.
9. Pentru oaspeții care te-au găzduit sau au făcut eforturi speciale pentru tine.
10. După ce primești o invitație la un eveniment special sau la o sărbătoare.
11. La finalul unei perioade de internship sau de training, ca semn de apreciere pentru experiență și învățăminte.
12. Când cineva îți oferă un cadou de ziua ta sau de la sărbători.
13. Pentru persoanele care au fost alături de tine într-o perioadă dificilă sau de boală.
14. După ce primești un feedback pozitiv sau o evaluare bună pentru munca sau contribuția ta.
15. Pentru profesorii sau mentorii care te-au inspirat sau îndrumat în dezvoltarea personală sau profesională.

Cadouri pentru a spune Multumesc!

Stiai ca la www.ciocolaterieonline.ro primesti: 
o felicitare gratuita la orice comanda?
transport gratuit la comenzi de peste 130 LEI in Bucuresti si de peste 150 LEI oriunde in Romania?

Poti comanda cu incredere online SAU poti veni in magazinele Leonidas Bucuresti, de pe Stefan Cel Mare 29-31, Nicolae Caramfil 54 sau din Veranda Mall, de la etajul 1. 

Magazine Leonidas Bucuresti


Atunci când trimiți o cutie de ciocolată ca semn de mulțumire, poți atașa o felicitare cu un mesaj personal și călduros. Iată câteva idei de mesaje:

1. "Mulțumesc pentru tot sprijinul și înțelegerea ta. Ai fost o adevărată sursă de inspirație pentru mine."
2. "Recunoștința mea pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine este imensă. Te rog să accepți acest mic gest ca semn de apreciere."
3. "Ai fost un adevărat înger pazitor pentru mine în momentele dificile. Mulțumesc pentru tot sprijinul și încurajarea ta necondiționată."
4. "Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima cât de recunoscător sunt pentru tot ce ai făcut pentru mine. Mulțumesc din inimă pentru tot sprijinul și încrederea ta."
5. "Fiecare ciocolată din această cutie reprezintă o mică bucată din recunoștința mea pentru tine. Mulțumesc pentru tot și te rog să accepți această mică atenție cu dragoste și apreciere."
6. "Mulțumesc pentru că ai fost mereu acolo pentru mine, indiferent de circumstanțe. Ai fost o prezență luminată în viața mea și pentru asta îți sunt recunoscător."
7. "Aș vrea să îți mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și încurajarea pe care mi le-ai oferit mereu. Fără tine, nu aș fi putut reuși."
8. "Mulțumesc pentru că mi-ai arătat că întotdeauna pot conta pe tine. Gesturile tale mă motivează să fiu mai bun și să arăt la rândul meu recunoștință."
9. "Apreciez enorm eforturile tale și timpul pe care l-ai investit în mine. Mulțumesc pentru că mi-ai arătat că prietenia și sprijinul adevărat nu cunosc limite."
10. "Mulțumesc pentru că mi-ai fost alături în momentele grele și mi-ai adus zâmbetul pe buze când aveam mai multă nevoie. Gestul acesta mic este doar o mică parte din recunoștința mea pentru tine."
11. "Recunosc că nu am cuvinte pentru a exprima cât de mult înseamnă pentru mine tot sprijinul și încrederea pe care mi le-ai arătat. Sper că această cutie de ciocolată îți va aduce un zâmbet pe buze, așa cum ai făcut tu pentru mine mereu."
12. "Dincolo de cuvinte, gestul conteaza! Sper sa te bucuri cu adevarat de aceste praline delicioase! Iti multumesc din inima si ti-am trimis aceasta ciocolata din toata inima!"
Cadouri Sf.Constantin si Elena
Cadouri 1 iunie, Ziua Copilului
Cadouri 1 Martie, Martisor
Cadouri 8 Martie, Ziua Mamei
Cadouri de Florii
Cadouri Sf. Gheorghe, 23 aprilie
Cadouri Sfantul Ion
Cadouri Sfantul Valentin, Ziua Indragostitilor

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!